Follow Viruspadu

Tuesday, June 19, 2007

1 kg

korangggg... tahu tak, skrg ni aku tgk wat gerak gempur, diet secara seriusnya, aku x mkn sarapan dan x mkn tengahari (maksudnya x mkn nasik la) kalu mkn pun aku mkn cloud9 atau pun buah ajer, so balik umah, dlm kul 6.30 baru la aku mkn nasik, tuuu la sekali aku mkn okey... punya la sabar aku menahan lapar. dan nak tahu apa resultnya... mmg x guna betul la... berat aku naik... diulangi NAIK 1 kg... hampehh &#@*&+* ... usaha aku x berbaloi nampaknya, aku nak try lg sebulan tgk, kalu naik lg, erm mmg kurenggggg... x dapek nak buat apa lg, kene ajak nisa g joging la plak hehehehehe

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

14 komen[s]:

kecik said... [Reply to Comments]

Heheheh.....mane tak naik,pagi & tghari tak makan.Petang makan nasik mcm tak jumpe nasik sebulan...memang harusss la badanmu naik wahai pn.virus..kuikuikui,takpe...usaha tangga kejayaan...chaiyok,chaiyokk!

ghimau said... [Reply to Comments]

Muhahaha..
Kene beli sendayu tinggi la gamaknya ni :P

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

hik..hik..kalau ceera baca nih haruss ko kene gelak kat dia kan.. tak per usaha tangga kejayaan ghetuu...cuba lg okeh..! akakk.. jugak yg tak mahu kurus2... lemak2 kat badan nih dah tepu kot...hik..hik..

viruspadu said... [Reply to Comments]

kecik,
hahahah... mungkin jgk la kan... tp i mkn mengikut sukatan yg betul tau... apakah!!!!

en. hakes,
ko belikanlah set sendayu tinggi utk akak... ko kan dah kayer hahahah BOLEH!!

hotmama,
tu lah tunggu ajer la si ceera tu baca, mesti dia gelak guling2, tp xpe i x kesah sbb dah biasa... (cehh)... jom kita diet sesama...

alycia said... [Reply to Comments]

patut ar tadi ajak brekpest tak mau.. diet upenyer yer...

viruspadu said... [Reply to Comments]

cik alycia,
jgn la menggoda i... i xnak mkn ok... i diett... hhuhuuh

Anonymous said... [Reply to Comments]

elo kakak.diet yg betul ialah pegi bfast n lunch. mlm br jgn mkn nasi :D try your best :D

viruspadu said... [Reply to Comments]

anoy,
tu la psl, tukar sendiri care diet nih, diet perut dan diet poket sekali ni, kalu mkn petang, save money maaa... terus mkn kat rumah gituu....

Lenny said... [Reply to Comments]

zaimah...

dulu kita pon cam awak gak.. dok la nak diet sungguh2 tak nak makan.. sekali lagik naik daaa..

terus kecewa.. taknak dah diet.. makan je laaaaaa... heehhe..

tapi takper.. usaha tangga kejayaan.. nanti kalau kita berjaya ngan diet ciptaan terbaru kita.. kita inform awak ek? hehhehe

Ceera said... [Reply to Comments]

lain kali posa, kan senang... dah la banyak tinggal kan puasa hari tu... hahahaha...

viruspadu said... [Reply to Comments]

insap andak kejap... uhuk uhuk...
lalalalala

Mama Irdina said... [Reply to Comments]

zaimah, cuba makan menda2 mcm fruits & salad more. anna masa 1st phase try to cut down berat, menjadik le. masa 1st phase, pagi & lunch anna amik replacement sort of like drinks la. mmg full rasa. mlm x makan tp anna dinner jam 530 @ 6pm. itu pun very lite, either salads, sandwch or steam sosej+bread. turun la 5kg dlm masa 2 mths. now anna baru start 2nd phase tp the other way round... cuma anna make sure dlm sehari anna akan makan healthy meal sekali

viruspadu said... [Reply to Comments]

ana,
wowww... 5 kg turun, syoknya...
nnt sy try... tunggguu... penampilan saya yg menawan nanti... lalalalala

Produk DCL said... [Reply to Comments]

pagi makan oat je.. jgn la makan coklet.. tu sama je cam tak diet..hehehhee.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^