Follow Viruspadu

Thursday, June 21, 2007

Burppp... Kenyanggg....

upss... tersendawa plak... ada bau kehepsi tak???? lalalalala
hari ni saya sgt suka hati kerana en. hakes telah terpaksa membelanja saya, cik alycia, kecik13 dan awexsnya. Kami beramai2 telah mengorder makanan yg paliiiiing mahal... ~SUKA2~
sayang betul x dpt amik gambar kenangan sbb henpon sy bateri kong... hampeh betul...
perkara yg agak x patut berlaku adalah.... en.hakes telah terlupa membeli air awexs dia... apa da punya pakwe nih... jika sy berada ditempat awexs dia, sy akan potong markah beliau hahahahaha (berniat untuk menjatuhkan en.hakes)

harini kecik13 telah dtg ke opis sy, malangnya sy x dpt melayan dia secara exclusif kerana sy amat bz sekali (erkkk... ye ke ni) ehhh betul la saya bz.... x caye ke???, sori sgt!!!

dan hari ni saya telah chat ngan zz (lama x chat ngan dia nih) dan kita plan2 nak berjumpa2 melepaskan rindu dendam hari minggu ni...

dan atam, andak balik cheras minggu ni... nisa suruh ko belikan baju raya dia... (bukan andak ckp tau)


gambar yg tiada kene mengena... bila lah nak kurus balik mcm ni kan, gambar ini telah diedit oleh en.gabanensem

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

Ceera said... [Reply to Comments]

Uit.. andak balik ker?
ingatkan nak tunggu nisa merangkak baru nak balik.. hik hik hik..

andak dah baca ke komen atam kat blog atam... pasal merangkak2 nie laaa... hahaha... kelakar betul la...

Bestnya makan kehepsi... tambah 2 kg balik kang, tak caya timbang ar...

viruspadu said... [Reply to Comments]

ada ke komen... andak x perasan... jap andak tgk

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

huhuhu..pandai kata org..yg dia tuh makan kehepsi lg best...kita kat sini tengah belasah roti sajork...cess...bila nak belanja kita kehepsi lak nih..hik..hik..

viruspadu said... [Reply to Comments]

lela,
jom la jumpa2... chehhhh... nnt zz blanja... (shian zz, takde kene mengena gitu)

ghimau said... [Reply to Comments]

So prestasi tahun ni kena up sikit tau :P

Mama Irdina said... [Reply to Comments]

ahaksss muka tu mcm muka ct la plak!

yay... zaimah tinggi la tak nampak pun gumuk. anna ni udah le ketot. kalo gumuk jadik mcm pokok bonsai plak

alycia said... [Reply to Comments]

pn virus, nie baru belanje en hakes yg pertama.. yg second kat opis belum lagie.... tungguuuuuuuuuuu....

ghimau said... [Reply to Comments]

Muhahaha (Gelak hakes)

kecik said... [Reply to Comments]

Ko ni banyak gelak la en.hakes...tu la sebab banyak benda ko lupe..sampai jalan pegi rumah aku pun tak ingat,seb baik tak kena langgau ngan lori..gilo betul..

ghimau said... [Reply to Comments]

Tu la pasal..YAng tu ok lagi, yang nak kuar dari parking terminal tak jumpa jalan tu lagi best.. hihihihi

alycia said... [Reply to Comments]

en hakes.. buat penat je lah duk semban bertahun2.. tapi jalan tak ingat... malu nak ngaku kawan aku huhu...

Lenny said... [Reply to Comments]

hehhehe.. lawak la u nieh zaimahh!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^