Follow Viruspadu

Friday, June 22, 2007

Dugaan

erm.... bau mcm bende terbakarlah...
bau apa ni... printer aku panas ke... alamak nak meletup dah ke???
sekali aku terdengar suara dari luar... budak opis aku ni tergelak2 dengan riang rianya (hepi sungguh mereka2 ini... seperti tiada masalah berlaku)...
Rupanya2 tengah buat roti bakar... aku keluar bilik... pehhh... terserlah kewangiannya...
LAPAAAAAAAARRRRRNYAAAA....
aku dah lah diet, sekali dugaan2 mcm ni lah yg susah nak ditapis...
tp aku kuatkan iman xnak kuar dr bilik, amik bau je jadilah... lagipun aku pun x menyumbang apa2 sumbangan, malu jugak nak makan hihihihihi... (adakah aku pemalu... chait podah)

sekadar gambar hiasan... yg membuatkan aku terliur



Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

hebat sungguh dugaan tu kan.. nak2 disaat2 aku pung tengah kelaparan...huhuhu nie yg nak pg beli roti gak nih...tp kat opis u ols lg best, boleh buat roti bakar sendiri...

viruspadu said... [Reply to Comments]

hotmama,
tu la psl, sbnrnya ini pes time dorang wat roti bakar, lepas ni tak tahu lah... hahahaha kot dorang nak masak... boleh sy tumpang makan wakakaka

ghimau said... [Reply to Comments]

Ni kutuk ke apa ni? Confuse ni :P

Lenny said... [Reply to Comments]

mak aihh.. tabah nyer u nieh!!

kalau i.. sah2 ilang dah semangat nak diet...

perut comes first! (tuh pasal kalau jalan pon.. perut ke depan dulu walaupon tak pregnant!)

hahhaa..

Ceera said... [Reply to Comments]

Erk... roti mana sedap, bau ajer sedap tu... atam kan suh posa, degil betul!!!

viruspadu said... [Reply to Comments]

en.hakes,
ahaks, akak pun konpius jugak...

lenny,
terpaksa la... kalu kat opis leh lg tabah... tp kalu kat umah, x depak la... dah belasah dah roti tu

atam,
yelah yelah, andak pose la lepas nih... nyeh nyeh nyeh

alycia said... [Reply to Comments]

hehe.... semalam sy pun terjoin lak aktiviti bakar membakar ni hehe...

alycia said... [Reply to Comments]

hehe.... semalam sy pun terjoin lak aktiviti bakar membakar ni hehe...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^