Follow Viruspadu

Tuesday, June 19, 2007

lagi2 kembang...

lokasi: dalam lift
tujuan: nak g jumpa en. salleh

seorang cina berkata: wah muka u mcm dato' siti nurhaliza lah
aku jawab: oh nanti i blanja u makan hehehe (muka selamba ajer, padahal dlm hati dah melompat2, yesyes... bangganyer aku keh keh keh)

dlm hati: misai laki aku maybe mcm dato k

perasan... perasan... ohhh lalalalalalala ... ni mesti aura cincin baru aku nih

letak gambar siti... baru la UP sikit


Mama Alesha dan An-nisa Abriza

19 komen[s]:

ghimau said... [Reply to Comments]

Adus.. tidak!!!
tidakkkkkkkkkkk!!

Adus.. nampaknya keriakan melampau telah melanda aunty virus..
tidakkkk!!!

viruspadu said... [Reply to Comments]

ok en.hakes, kalu mcm tuh, akak upkan sendiri markah akak 5-7 ok
hahahaha

kecik said... [Reply to Comments]

bile mase laki aunty virus ade misai cam dato' k?Ade ke? Ade misai ker???..Aku tak nampak ker..

alycia said... [Reply to Comments]

huhu... kembang tahap melampau nie...

viruspadu said... [Reply to Comments]

kecik,
saya suh dia simpan misai ok, baru la ada ummmm... (jgn pk yg bukan2 ok) maksud sy baru la nampak ensem

alycia,
agaknya asik kembang2 ajer, tu yg berat naik 1 kg tu

ghimau said... [Reply to Comments]

sy rasa la kan aunty.. cina tak kenal pun siti tu siapa.. mesti dia tak ingat muka siti.. dia main bedal cakap ajer..

sy rasa la.. :P

viruspadu said... [Reply to Comments]

en. hakes...
JELES ke???
sila jeles

ghimau said... [Reply to Comments]

takder maknaynya nak jeles :P

faridfadhly said... [Reply to Comments]

wow.

alo ghimau virus kecik dan alycia.

kojo jgn tak kojo.

Ceera said... [Reply to Comments]

Gemuknya yang sama sebenarnya, hahahaha

kecik said... [Reply to Comments]

ehhhh..betul la....ceera tu cakap tepat skali..

viruspadu said... [Reply to Comments]

tidakkk... aku di sabotaj

Lenny said... [Reply to Comments]

hahhaha... nakal ek ceera nieh..

takper zaimah... yg penting.. hati gumbira.. kan kan kan?

viruspadu said... [Reply to Comments]

lenny,
yaaa hati musti gembira gituuu...

DiaHarris said... [Reply to Comments]

mesti mata apek tu juling kot.. nyeheheee...
tak pon nak makan free..

viruspadu said... [Reply to Comments]

dia,
terima lah kenyataan iniii... lalalalalalala...
gumbiranya hati kuuu

ghimau said... [Reply to Comments]

Tul tu.. rasanya apek tu mmg juling tahap gaban. Hihihi

alycia said... [Reply to Comments]

pn virus, semalam baru alycia perasan masa layan citer manjalara... pn vurus ni bukan rupa mcm ct, tp mcm auntie zaza.. tak caya cuba tengok hehe...

viruspadu said... [Reply to Comments]

oh tidak...
i x sanggup disama kan dgn untie zaza itu...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^