Follow Viruspadu

Wednesday, July 04, 2007

Enjoy the pix...

Semalam dah cerita sikit pasal hari sambutan itu...
dan entry kali ni cuma nak tepek2 gambo ajer...

me n faisal (MCMC) ~ ntah biler lah nak jumpa lg... i'll miss him...


me n datuk dr. halim (pengerusi mcmc) ~ datuk ini sgt baik tau... sgt respek beliau, saya buat gaya sopan ambil gambar dgn datuk uhuk uhuk...


inilah barisan pemain bowling dari SUK, tp me sibuk2 ajer disitu... wife abglan, me, nani, mazani, n abglan. (abglan n wife sgt sepadan kan... )


ini pulak adegan menayang cincin dan cubaan amik gambar sekali lg...


eh bila mereka2 ini amik gambar... kontrol ajer ni, yg berdiri tu cik alycia, n yg duduk tu adalah kak poai, kak "R" (nama glamer) dan kak ana.


yg ensem tu laki aku (ada rupa MBNS tak?... haa i tell u), huhuh, tgh borak ngan PRO SUK merangkap jiran sebelah umah, anuwar... anuwar ni pun veri the bagus person, i like... cayalah,


me n papa, tgh kontrol pipi, agar tidak kelihatan tembam yg ketara... ayu x? sila jawab ayu ye...


me n nani... sblm start bowling... sy suka kerja dgn kak nani ini, sbb dia sgt rajin, dan sgt boleh diharap, saya berharap dia smbg study supaya dia jd seorang pegawai.


dan ini pulak barisan vvip... dato ss, dato rais, dan en. jailani.

sy ada byk lg gambar, tp cukup2 la tuh... nnt smbg lg yer...
dan gambar en. hakes xde pulak dlm kamera saya... hehehe...
Mama Alesha dan An-nisa Abriza

13 komen[s]:

ghimau said... [Reply to Comments]

Saya tak suka nak interprem. Nanti jatuh pulak populariti aunty hakes :P

viruspadu said... [Reply to Comments]

sape untie hakes itu???? jeng jeng jeng

alycia said... [Reply to Comments]

huhu.. sib baik ada gak terselit gambar saya hehe..

ghimau said... [Reply to Comments]

entahla.. sape entah.. eh silap.. bukan aunty hakes.. tapi aunty virus.. silap taip la :)

kecik said... [Reply to Comments]

en.hakes kan halimunan..kawan ngan makhluk halus...mane le nampak dalam kamera....

Lenny said... [Reply to Comments]

wah... meriahnyer...

zaimah tak nampak gemuk pon la..sweet je cam selalu...

takyah diet giler2... u look just fine lah

viruspadu said... [Reply to Comments]

alycia,
tu la, chk2 kamera, ada gambar uols... hikhikhik... seb baik ada kan

ghimau,
ko nak panggil akak unti hakes pun xde masalah... sbb lepas ni akak konfem lebih hebat dr ko... hahahha

kecik,
betul la dia mmg halimunan... gerun mak nyah

lenny,
ye ke??? hikhikhik...
sbnrnya nak buang lemak sikit... dan nak kembali kepada berat badan asal... tp mungkinkah perkara ini berlaku??? huhuhuhu lalalala

ghimau said... [Reply to Comments]

ye ke? hebat ke? :P

ghimau said... [Reply to Comments]

ilmu halimunan itu sy tuntut semasa memancing di bagan lalang.. :D

kecik said... [Reply to Comments]

mase ko tido dalam air tu ke en.hakes....di saat ko kene kejar dgn binatang yg menakutkan tu ???Eiiii...seramnyer.

viruspadu said... [Reply to Comments]

kecik,
stori la sikit cerita tu ...

watie said... [Reply to Comments]

mak mah...aku kenal tau datuk halim shafie tuh..chairman mcmc..dulu dia chairman company aku n aku dia yer PA...dia mmg baik tau......

viruspadu said... [Reply to Comments]

watie,
tu la psl nyer,
dia mmg baik betul la
suka ngan dia







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^