Follow Viruspadu

Wednesday, July 11, 2007

Kuih Sopang

Murah rejeki hari ni...
sedang menikmati roti yg dibelanja oleh en.hakes,
cik alycia dtg bilik, bg kuih sopang... hari tu, cik alycia ada entry pasal kuih ni
akhir nya dpt juga gue rasa

rupa kuih sopang... sedapppp oooo


Terima kasih Cik Alycia...

Konfem start diet esok nih... lalala... burppp... sendawa plak xkus me...
Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

Pisces said... [Reply to Comments]

1 hari berapa kali hang nyer n3 nie..? aku sampai x tau nak comment yg maner satu.. hihi.. sib baik n3 hang pendek2 jerk.. kalau panjang, mau aku ignore jerk..

uwaa... lama tak g jusco s'ban2..

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

kuih sopang nih uwan den sesalu la buek..hik..hik..tp saya tidak suka..rasa mcm makan chuwengum* matilaa eja tah betu tah tak..

viruspadu said... [Reply to Comments]

pisces,
tu la, giler update mcm org xde keje plak,

hotmama,
sedap la, rasa mcm kuih doremon tu,
lalalala...

alycia said... [Reply to Comments]

hehe.. ini kuih tema daku dan si dia haha...

viruspadu said... [Reply to Comments]

alycia,
uuu lomentiknyer...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^