Follow Viruspadu

Thursday, July 12, 2007

MIMPI...

erm.. mimpi... malam td, sy telah bermimpi sesuatu yg tidak best sekali,
dan sgt x suker mimpi itu, dan sy xnak la cerita isi kandungan mimpi itu... sbb sgt la x bestnyer,
dan sy terjaga, terus rasa pedih sgt hati ni tau, lgsg x boleh tido, pastu dengan perasaan ntah hape2nya, sy telah kejutkan hubby, dah bahasa kan dia... hahahaha ntah hape2 laki den x bersalah pun... pasal mimpi ajer, tiba2 dia kene dengar sy membebel... lalala
"sudah la tu ma, tu kan mimpi ajer, abang x tahu apa2 pun ni, dah la tu tido la"
hahahaha.... dan dlm perjalanan nak g kerja td, kitorg gelak balik dlm kete dan ungkit balik peristiwa mimpi itu... lalalala... erm, perkara ini pernah terjadi kat korang x????

adeh, kansel ajer la plan nak diet nmpk gayanyer ni, semalam huby ajak mkn mcd la plak, chehh... padahal suker...

ha termenung apa lagi, melantak lah smpi licin


dan tetiba nak amik gambar ngan nisa,


nak tahu, smpi umah, sy telah makan nasi lagi, lalalalala, apa nak jd dgn saya ni...
dan antara perkara pertama yg sy lakukan bila smpi rumah adalah memeriksa dahi nisa... merah lg x, and x merah lg, harap2 x ape2 la...

dan lg,
hari ni sy ada meeting, dr pg smpi petang... sgtlah membosankan jiwa saya, erm... ok time to prepare document utk meeting... en.hakes... cepat... siapkan laptop dan apa2 yg perlu ye...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

15 komen[s]:

Farahanna said... [Reply to Comments]

hehehehe...
kan farah ckp akak xkn jd diet..
mkn mcd bestnyer..
feveret tu kak..
sdap...
uik? mlm akak mkn nasi...?
confuse jap..
mana g smangat diet kak?
hehe..

ghimau said... [Reply to Comments]

cutenya nisa..

viruspadu said... [Reply to Comments]

farah,
semangat akak ilang kejap...
jap nak g carik, mana g semangat tu..

ghimau,
nisa ajer ke yg cute...

Anonymous said... [Reply to Comments]

In my opinion,everybody had their own dream..Tapi mimpi selalunye permainan syaitan( Bak kata Ulama)..ia bergantunglah pada mimpi sebenarnya..ada yang baik,ada gak yang buruk..apa2 pun sebelum tido jgn terlalu banyak berfikir sebab ia akan terbawa2 hingga menjadi mimpi..sebab saya pun pernah mengalaminya ketika exam dahulu..asyik pk soalan ape yng akn keluar dalam hingga terbawa ke mimpi...tapi mimpi bukanlah satu kenyataan..cume kita lah penentu segalanya..

Intan said... [Reply to Comments]

uiksss ckp psl mimpi ni gerun lak ...semlm pun mimpi x best. mimpi lecturer killer yg bkl evaluate dri ku ni ms present nnti...kuang3..tkut nyer..

Intan said... [Reply to Comments]

mkn jgn x mkn..

Ceera said... [Reply to Comments]

hek ele... mimpi apenyeeeeeee..

atam pernah mimpi, pastu terus kol ciput ngadu2... bukanlah bebel2, wuwuwuwu...

andak takkan kurus la, cepat beranak lagi satu, confirm kurus... pastu amik gambar untuk stok 2 tahun, guna gambar waktu itu untuk publish kat blog dalam masa 2 tahun, muahahahaha...

ghimau said... [Reply to Comments]

hahaha.. aunty virus = gumuks hahaha

Farahanna said... [Reply to Comments]

hmmm... sdapnyer mee...
kak rugi xmkn...
pastu ade ayam goreng..
sdapnyer...
=p

ghimau said... [Reply to Comments]

ko ni pun dlm proses nak menghasut aunty virus menjadi gumuks gak ke fara oi..

faridfadhly said... [Reply to Comments]

mcd mana tu puan virus.

biasala tu org baligh mmg ade datang mimpi (takde kaitan)

tata

Mama Irdina said... [Reply to Comments]

huhuu diet ni kan, sgt susah nak start. once bila dah start mmg ok. tp masyaAllah, godaan sgt banyak la kan??? kan???

viruspadu said... [Reply to Comments]

anony,
mmg, mainan sajek, tp ttp sakit hati... kan kan kan

intan,
ish bahaya mimpi ko tu,
elok ko mandi bunga...

hahaha.. akak berjaya diet semalam... yipiii

atam,
ish, nnt la andak beranak lg,
bg can la andak nak melawa dulu, dah 2 kali raya asik gemuk ajer...

ghimau,
ituformula apa tu,
formula matematik baru ke?

farah,
ish ko ni laaa...
tidakkk

farid,
tu la pslnyr... ape ek kene mengena dgn wanita ayu seperti akak ni...

anna,
tu la psalnyer,
nak start balik punya la susahnya,
tp sy rasa mcm sy dah kurus sikit lalalala... ++hepi++

...$weE+ 666... said... [Reply to Comments]

zz pun pernah mimpi camtu. tp yg peliknyer zz tak marah-marah pun... cuma bad mood je... hahaha...

viruspadu said... [Reply to Comments]

zizie,
ahaks.... bagus la badmod ajer,
sy ni siap marah2 lg... mcm poyo ajer







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^