Follow Viruspadu

Friday, July 06, 2007

Saya SukEr Hari JUMAAT

Kenapa SAya suka Hari JUMAAT.
kenapa saya suker hari jumaat..
erm... kenapa saya suker hari Jumaat...
(tiru iklan petronas... kenapa sy suka rumah saya)

saya suka hari jumaat sebab... ... ...
~~hari jumaat, waktu lunchnyer panjaaaang... jd sy boleh buat mcm2, contohnya tido kat surau, pasang mp3 kuat2, lepak2 / bersantai kat bilik...
~~esok cutiii.... syiokk... boleh main ngan nisa
~~malam jumaat... hahahaha 18SG ni gatal betul la... ...lalalala (gurauan semata2 yer)
dan kalu hari jumaat, semua kerja akan ditangguhkan ke hari isnin... yippp pppiiiiiii....

dan hari jumaat, sy ada mcm2 plan nak buat... tp satu pun x dpt nak buat...

ok u ols, agak2 nisa ikut muka siapa??? ... ... ...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

...$weE+ 666... said... [Reply to Comments]

zz pun suka jumaat sbb esok cuti tapi... lunch time tak panjang cam gomen. hampeh!!!

btw, ni la pic yg zaimah bagitahu ari tu ek... errrm, my honest opinion... muka nisa ni a mixed combination of both but lebih cenderung kepada papa la... hehehe... nak buat gak camni nanti laaa... tengok fenriz ikut sapa...

nani said... [Reply to Comments]

hehehe...
awww... majority ckp mcm muka papa dia nih... aduhaiii...
jeles nyer mama nisa nih

ok zizie buat, nnt kita tgk ikut muka sape ek

ghimau said... [Reply to Comments]

saya setuju time ari jumaat, majoroti keje akan ditangguhkan ke hari isni, yea yea yea

viruspadu said... [Reply to Comments]

eh pepasal terpakai nama nani nih... silap la pulak...
sori ye kak nani, td lupa nak sign out...

ghimau said... [Reply to Comments]

oo... mesti ada niat tak baik ni.. nak komen gempak2 kat blog viruspadu, konon2nya kak nani la yg komen, padahal aunty virus yg komen sendiri :P

viruspadu said... [Reply to Comments]

kan akak ckp akak lupa nak signout kak nani nyer act... huhuhuhu

Mama Irdina said... [Reply to Comments]

zaimah, nisa rupa papa dia la..tapi org tua-tua cakap kalo anak pompuan rupa ayahnya, sejuk la sket dgn mak. tatau betui ke tak. irdina pun ghupe pak dia

alycia said... [Reply to Comments]

nisa banyak ikut rupe papa dia lah... takpe ar, anak pumpuan ikut muka ayah org tua2 kata sejuk...

Ceera said... [Reply to Comments]

muka cam andak la... tapi nisa nampak tembam skit ar... menggelebeh skit pipinya macam abgndak...

atam tetap cakap, nisa cam andak... huhu...

bila nak belanja makan nie???

viruspadu said... [Reply to Comments]

atam...
seb baik ko ckp mcm muka andak... hehehehe... hepinya andak hahaha

viruspadu said... [Reply to Comments]

mama irdina,
tu la dia... sejok mata memandang...

alycia,
bukan org tua ajer ckp, org x tua pun ckp juga tu lalalala







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^