Follow Viruspadu

Friday, July 27, 2007

SGt MaLAS

Dari semalam lg rasa sgt MALAS...
en.hakes, mintak cuti hari ni, so dia cuti lar...
MALAS MALAS MALAS nak wat keje
terasa mcm nak cuti jugak lah.. huhuhu... sbb rasa mcm nak prepare perkara2 utk kenduri, tp... keje byk pulak...

MALAM td x leh TIDO lar,
biasanya sy tido kol 10, tp mlm td sy tido kol 2 pg,
xleh tido lgsg... GERAM... mlm pun jd sgt panjang...

ahad ni kenduri... erm erm erm... MALAS nya...
ya AMpun kenapa la VIRUS 'M' melanda diri ku pada waktu yg x sesuai

sape nak ceriakan aku hari ni, sila angkat tangan....
sape nak tolong aku buat keje hari ni???? angkat tangan jugak
huh...

merepak apa pun dah x tahu dah ni...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

Intan said... [Reply to Comments]

uiikkkss pe malas2 ni...babab nnti.. hehe..
hehe xleh tdoq semlm, npe nih? byk pk kot?? xsbar nak knduri cukur jmbul nisa la ni..
semlm lg la sy siap mmpi yg bkn2, mmpi ex sy ajak kuar g jenjln..cis x gunne tul mmpi 2..haha..xpe2 mmpi kn mainan tdo...
pg nih dah rase brt kpala nak bgn lg2 ujan sdap jek tdo..hehe

Farahanna said... [Reply to Comments]

kak..
hujan2 camnie tido mesti best kak..
hehe...
en.hakes mesti sdap tido kat umh tu...
akak xjeles ker..?
bantal,tilam,bantal peluk, selimut menanti akak kat umh tu..
wahahahahahaha(gelak jahat)
=p

Intan said... [Reply to Comments]

hoho btul 2 farah...wakaka

viruspadu said... [Reply to Comments]

intan,
akak stress la, sbb tu x leh tido, tekanan kerja nih... uwaaa...
ko mmp ex ko plak, parah nih, eloknya dlm mimpi tu ko pijak2 ex tu baru ada care...

farah,
mmg best, tp akak kene bangun jugak la, akak mmg ada berniat nak EL ajer hari ni, tp teringat kat korang... tkt korang rindu kat akak plak nanti... lalalalala...
akak x jeles la... nth2 en.hakes yg jeles ngan akak, sbb akak leh update blog...

Anonymous said... [Reply to Comments]

May be malas sebab ayik wat benda same kot.ape kate find an exciting game..oh ye...farah name game tuh tension..best try r main..fun..

Intan said... [Reply to Comments]

owww sy fhm tgk akak pun dah tau akak mmg stress ngn keje..uwaaaaa...jgn cedih nnt sy join lak cedih2....uwaaaaa..
tau xper bkn stakat pijak2 je tp rse nak cmpak2 buang ngri trus... waaa kijam kn :P







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^