Follow Viruspadu

Wednesday, August 29, 2007

Farewell Party

semalam adalah sgt touching... (touching ke? hehehehe)
semalam ada buat majlis perpisahan en.M dan pn. roha.
buat mkn2 kat seremban 2. sbnrnya sy x igt lgsg la, maklumlah dok ngadap pc, buat keje bukan2, jarang bersosial lalalalala... tetiba terdgr org kat luar bising2, "kamu naik kete sape"... alamak dorg ni nak g mana ni???? sy pelik sikit...
lalu sy tanya en.hakes... dan seperti biasa, en.hakes kencing saya...
"kita kan nak g makan kat roy*l ad*elphi kak, akak x tahu ke?"
aku mcm biasa... BLUR... ahhh kan leh caye mamat ni... terus tanya sis naniey... CIS CIS... hampeh tul en.hakes ni...

jd dengan perasaan lapar... we ols pun gerak... sy tumpang kete 2nd bos.
see dlm kete pun harus bergambar kan... sila lihat sis naniey di belakang... kontrol pandang luar tu... tp muka ada senyummm... lalalalla


ok mari kita mulakan majlis kita,

"alamak mana script aku ni".... kata sis naniey


en.F punya giliran plak...
"jgn la ada org perasan perut aku ni" heheehehehe


"jgn rindukan saya yer" kata pn. roha... dan pn. poai berkata dlm hati "ilang geng makan aku"


alamak... jgn amik gambar saya...
lihat rambut saya... tiada kelemumur lg...


apa la yg panjang2 ucapan ni.... perut dah lapar nih...


cik alycia: aduh gatal plak idung gua, baru nak kontrol ayu


pn. roha: kalu cubit ayam tu ada org perasan x?
pn. poai: ok2 cepat, akak cover ko? ops virus nampaklah


gambar kenangan...


korang pandang mana tu??? SINILAH!!!!


saya pasti akan merindui kalian!
Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

Ceera said... [Reply to Comments]

kata nak kuruskan badan, tapi kenapa atam nampak andak masih lagi gumuks, hahaha

Anonymous said... [Reply to Comments]

Laa..sedih nye..majlis farewell..ape2 pun mesti seronok sebab dapat mkn free..hehehe..tulah yg paling best..then reunion together2..
pm :Prof PHP and Kak Roha mmg cool..

Fozalin said... [Reply to Comments]

dlm cedih ade suke.... ade farewell ade la mkn pree huhuh... btw i nk letak ur url lam my blog ek....

viruspadu said... [Reply to Comments]

atam,
andak pun rasa mcm tu

anony,
sedih2

fozalin,
hehehe maceh, letak la... url awak nyer blog apa ek

alycia said... [Reply to Comments]

alah zaimah, xpe.. arini leh start diet hehe.. nnt kita gie erobik sama2 ekkkk...

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

ah'ah...memula sedih ek..pas tu suka la dpt makan pree...LOL
boleh caya ker mama nisa nih nak diet....tak yah la awak bukan gemuks pun...

kecik said... [Reply to Comments]

Best makan kat situ....saye suke makan kat situ...lauk die best...!!Bile la sye boleh makan kat situ lagi...

Rindu le pulak ngan geng2 uptm....

alycia said... [Reply to Comments]

kecik, miz u tooo...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^