Follow Viruspadu

Friday, August 10, 2007

RahSIA KELAhiran - for september

SEPTEMBER

* Sangat bersopan santun & bertolak ansur. ~ ini saya setuju... sy kan mmg sopan
* Sangat cermat, teliti & teratur. ~ ini mcm konpius sikit, sbb sy ni x cermat la... jimat yer kot
* Suka menegur kesilapan orang lain & mengkritik.~ tegur org, xde lah, dlm hati adalah... kata2 belakang selalu jugak hahahahahaha
* Pendiam tapi pandai bercakap.~ yg ini sy suka, sape yg baru kenal sy mesti kata sy pendiam lalalala
* Sikap sangat cool, sangat baik & mudah simpati.~ oh jgn la tuduh2 sy mcm ni... hahahaha
* Sangat perihatin & terperinci, amanah, setia & jujur.~ jujur... ya sy jujur tau... ish sume baik2 nih... sy baik ke???
* Kerja yang dilakukan sangat sempurna.~ini mcm kelakar la plak... kemas bilik pun sy malas tau
* Sangat sensitif yang tidak diketahui.~yg ni betul, sian laki saya... kan kan kan
* orang yang banyak berfikir.~ betul nih... kekadang smpi sakit pale dan xleh tidur
* Daya pentaakulan yang baik.~betul ke nih... x perasan pulak
* Otak bijak & mudah belajar.~huh ni boleh menyebabkan sy riak dan takaburrrrr....
* Suka mencari maklumat.~ini mcm apa kerja sy sekarang ni, kerja sekarang merangkap wartawan SUK
* Kawal diri dari terlalu mengkritik.~yes yes yes... mmg benar sekali... tahan tahan... byk benda nak kritik nih...
* Pandai mendorong diri sendiri.~ ini pun sy setuju... suatu masa dulu, sy hampir nak jumpa kaunselor... tp seb baik sy bijak kawal diri... lalalala...
* Mudah memahami orang lain kerana banyak menyimpan rahsia.~ shhhh... rahsia, xleh bgtau orang...
* Suka sukan, hiburan & melancong.~ eh ah eh ah, I suka ronggeng...
* Kurang menunjukkan perasaannya.~ini org len boleh judge kot... kalu saya marah, tp masih senyum kan kan kan
* Terluka hatinya sangat lama disimpan.~ sy seorg pendendam, dan sgt cepat terguris... sy memaafkan tp xkan melupakan... huhuhuh... hubby ckp sy ni sgt bahaya...
* Terlalu memilih pasangan.~harus la ni kan... nak hidup ngan dia seumur hidupkan... bukan setahun dua
* Sukakan benda yang luas.~rumah besar best!... tp malas nak kemas la plak... adeh
* Bersistematik ~smpi en.hakes kata sy skema, sabar je lah

kalu nak tgk diri sendiri nyer klik sini, sy pun copy kat blog orang nih... hehehe

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

Anonymous said... [Reply to Comments]

wah macam rahsia kelahiran Datuk Dr fadzilah kamsah..ape2 pun coming soon for sweet september to Sis Zaimah..
Semua tuh btl agaknye...

Farahanna said... [Reply to Comments]

samelah kak...
farah pun pendendam...
mmg susah sgt nk lupekan...
selg org 2 xmintak maaf farah akn berlagak biasa ngn org tu...
n farah akn simpan keslhan yg dia wat...
prinsip farah skali org wat slh kat farah.. farah akn simpan smp mati...
kejam x..?
lelg kalo org tu sktkn hati parents farah...
mmg kene sumpah seranah ngn farah..
=p
hehe

InT@N said... [Reply to Comments]

Sangat sensitif yang tidak diketahui...lbh krg ngan sy...mmg sensitif ble org sakit kan ati ke.. ckp ape2 ke..dan sy akn jd seorg yg senyap..ermmm sensitif kerrr sy ni ek??..

Ceera said... [Reply to Comments]

eh eh... macam atam jugaks la nie, ish.. tapi atam bagus lebih ar dari andak.. hahaha

newrin said... [Reply to Comments]

promo budak lahir bln september nmpak..

btw, i tgk pool u yg nisa mcm muka sapa tu, i rasa nisa ada muka skit2 mcm hani hahah rambut lebat, pipi tembam..so mcm mana nk vote ni? takder pun button hani :P

honestly i think she look more like u

miss^dbab said... [Reply to Comments]

hepi hepi hepi besday..eh..memandai je wish kan?besday nya bile?waaa..siap penerangan terperinci rahsia kelahiran lagi..saya yg tak berapa kenal awak pun terus kenal..eh?ye ke ni..hehehehee :p pandai2 je lah.but its good,at least people would know u better rite?

Lenny said... [Reply to Comments]

dah lama tak comment.. bz la zaimah... awak chat? camner program diet? ok tak? semoga berjaya.. chaiyookkk!!

(eh.. cam tak kene mengena je ngan entry niehh..)

maafla cik kiah sebok tak kene tempattt... hahahhaha

yan said... [Reply to Comments]

bulan satu tak der ker...

viruspadu said... [Reply to Comments]

anony,
a ah la kot DDF punya rahsia... akak main copy je... oh jgn lupa hadiah besau2 ok... lalalala

farah,
pendendam sungguh kite kan... jaga2 cik salmah...

intan,
tp kan perangai ni sgt melemaskan orang tau... sbb tau2 je kita dah diam... hubby akak selalu tensen... hehehehe...

ceera,
ye ke ko lg bagus tu... jap nak tanya ciput

newrin,
hehehe harus la promo... nak2 plak... dah nak dekat bulan september nih...

muka nisa mmg hampir sama ngan hani kan, gimana ni... kat poll x tulis plak mcm hani kan hehehe...

look like me... tocei tocei... i like

dbab,
kenal ke?
u buat la jugak... nnt sy akan lebih kenal ngan awak plak... baru best mcm gitu kan...

lenny,
ye ke bz, chian nya dia...
xpe2, kita paham la sgt nyer
program diet...
uwaaa uwaaa...

yan,
klik la link yg disediakan tu, kat situ ada laaaa

ghimau said... [Reply to Comments]

saya rasa bulan oktober punya lagi power dari bulan september

Anonymous said... [Reply to Comments]

InsyaAllah..bila sy dh dapat kije nanti r..sy akn belikan sinchan yg besar tuk akak..dr jepun punye..hehehe..

viruspadu said... [Reply to Comments]

ghimau,
power la sgt konon

anony,
bagus2... akak tunggu tu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^