Follow Viruspadu

Wednesday, August 15, 2007

Saya telah di TAG oleh CEERAmoon

tp sblm tu ade rules la pulak, erm layankan je lah

The Rules:
1.Post these rules before you give the facts.
2.List 8 random facts about yourself.
3.At the end of your post, choose (tag) 8 people and list their names (linking to them).
4.Leave them a comment on their blog letting them know they’ve been tagged!

erm mcm2 la...

8 perkara mengenai diri saya... susah nak memikirkannya... poning2

1. Sangat Malas Mengemas
ini mesti ramai yg setuju ni... x caye ke??? sila percaya segera kerana bilik opis sy sgt terabur... sejak sy masuk keje sini, sy x penah kemas lg, muwahahaha...

dulu kat cheras, masa lum kawen, sy mmg dah dilabel sbg "PEMALAS"...
tp sbnrnya sy rajin jugak, dulu sy kemas dapur, ceeramoon akan kemas ruang tamu... kan atam kan...

skrg dah kawen, sy rajin sikit la... sikit la... di ulangi... sikit la... ok la tu kan ada kemajuan gitu

2. Sgt SUka MAkan LAKSA
yah yah yah... mmg sgt suka, x payah mkn nasi pun x pe... mmg sy hantu laksa, seb baik laki sy pun sama...

3. Sangat Gabra/Panik bila bercakap depan orang
hikhikhik... perasaan ni susah nak buang
sy punya panik, sy rasa mmg tahap kronik la, sbb dengan tangan menggigil dah x boleh blah, dengan suara menggigil lg x leh tahan, pastu smpi nak tarik napas pun susah campur lg muka naik biru2... hahahahahahaha

bila fikir mcm kelakar, tp itu kenyataannya... tp lately, sy dah ok sikit... practis make pefek kan...

4. x suka g window shoping
sape yg setakat nak g tgk2 barang, lebih baik jgn ajak saya... hahahaha
sbbnya sy ni akan menyusahkan anda... sekejap letihla, nak cr tempat duduk la,
pastu bila boring, dah start nak buat muka BORING la, lg x tahan bila sy start nak ajak balik... ahaks...

sy kalu nak beli barang, sy terus beli, dan xde nak tgk2 dulu... sgt malas mcm tu

5. x suka menunggu dan sgt menepati masa
yaaa ini harus ni... penantian kan satu penyiksaan...
kalu janji kul 8, sy smpi kul 8... tp kalu kene tunggu org, sy berasa sgt hangat hati, dan lepas tu x nak janji dgn mereka2 ini lg... huh

6. Suka Buat2 Bodoh
Part ni sy suka, belakon2 x tahu... sbnrnya tahu... pastu dgr org kelentong kiter... dan biarkan dia kelentong dulu... last2 dia tahu kita tahu (bukan kita bgtau la, org lain yg bgtau)... lepas tu dia malu sendiri... waaaa... mmg best a mcm tu...

7. Suka tidur masa hujan (masa hujan je ke??? mcm kelentong je)
lg indah kalu terjaga malam, dan perasan tgh hujan lebat... tgk2 jam baru kul 2 pg.... wahhh indahnyaaa.... tarik selimut... pehhhhh

8. Suka menambah2 masa org buat lawak
hikhikhihkhihk... sy bukan kaki lawak... tp kalu bab menambah2 perisa, sy mmg terer...

opsss... dah cukup 8 kan
adeh penatnya pk...

ok turn utk tag org plak ek
jd sekarang sy nak tag:
1. en. hakes
2. cik alycia
3. sis naniey
4. yan zone
5. jijah
6.mis dbab
7. erieq
8.kecik13

sila buat yer....

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

13 komen[s]:

ijacun said... [Reply to Comments]

aku pun kena wat gak kerrrr

miss^dbab said... [Reply to Comments]

aik..sudah di tag ka?yes mam..ini jam jugak saya pikir.

Afqhani said... [Reply to Comments]

Tu kene pk kerr...eii..malasnyerr... tlg wat kan leh x?

InT@N said... [Reply to Comments]

yup laksa mmg best..n best sgt2 lah..nyum2...
yup tdo waktu2 ujan mmg nyaman nyer...asyik sekali...jgn la ader org kaco time tgh nyenyak tdo.. huhu =P

alycia said... [Reply to Comments]

waaaaa, penat gak nak pikir .. tp nie cabaran... mesti buat...chayok2..

Ceera said... [Reply to Comments]

yang no 1 tu, betullah tu... sebab tu la atam tak suka masuk dapur, sebab itu kawasan berjaga andak, haha...

eh... andak bukan tambah perisa untuk melawak ajer, tapi tmbh perisa sekali tuk perli, kenakan orang, semualah... ish, jahat dia nie, dalam ajer lembut... tapi sebenarnya, jahat... pendendam lagi, wuwuwuw

Farahanna said... [Reply to Comments]

bestkn tido time ujan...
sgt best bile dpt tarik selimut...
farah pun pemalas...
lelg time nk kemas rumah sgt mls...
alasan habuk byk sgt idung xtahan asyik nk bersin jek...
hehe
=p

alycia said... [Reply to Comments]

wah ceera, betul ekk andak awak camtu.. tp tak nampak pun sifat2 camtu kat opis... oooo, nie mesti cover line nie..

miss^dbab said... [Reply to Comments]

miss virus you have been tagged by ME.please refer blog.

thks!

Anonymous said... [Reply to Comments]

laa ye ke lawak?ada r sikit..yg "M" tuh sy suka sebab sy pun malas gak, nak2 org tuh mengarah atau menyuruh..wahahaha

viruspadu said... [Reply to Comments]

ija,
ko dah wat kan, aku dah baca dah ahaks

mis dbab,
hehehehe.... dah baca gak, thanxs, best aaa mcm ni

sis naniey,
ahaks... pk pk pk, sy pun naik migrain memikirkannya

intan,
a ah la, laksa mmg best giler, akak suker sgt...
tidor... bukan waktu ujan jer sbnrnya... mmg suker tido wahahaha

alycia,
pun dah buat, yes i like

atam,
wahahahahahaha...andak mmg kejam wahahahaha

farah,
x suke la kemas...
x tahu nape... dulu kecik ati jugak bila org kata pemalas, tp bila pk2 balik, mmg betul pun wahahahaha

ghimau said... [Reply to Comments]

aiseh.. awek gua pun kene tag jugak ke?

Erieq said... [Reply to Comments]

adehhh..,
ayie pun kene kerr..,
ermmm nati la nak kene pk dulu ni.,







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^