Follow Viruspadu

Thursday, August 09, 2007

TOLONG.... abis la daku

DataBase berKURAP... abislah
hari ni kene turun cyberjaya lg...
meeting cancel... huhuuuuuuuu

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

Intan said... [Reply to Comments]

abis laaaa camni...nak dkt present lak 2....waaaaaaaa

Farahanna said... [Reply to Comments]

iyer ke kak..?
huhu...
sedihnyer...
homestay sume pun hbs lah kak..?

Anonymous said... [Reply to Comments]

Astargfirullah..Laa..ye ke?jgn sedih..sure got solution...
Intan -jgn sedih, mesti ada yg pakar tolong kita.
Farah-jgn byk pk..
So,doa lah same2 semoga semua berjalan lancar..Amin
Jgn risau Gang

Afqhani said... [Reply to Comments]

Saperr.. yg hangin nihh... mama virus..sib baik meting cancel.. abis mkanan tuh sape yg nk makannnnn...?

alia said... [Reply to Comments]

berkurap?.....bahaya..bahaya...

alycia said... [Reply to Comments]

sob sob zai... setiap dugaan tu ada hikmahnya.. sekurang-kurangnya ia menguji kesabaran kita.. (alamak, ayat uztazah lak hihi..)

viruspadu said... [Reply to Comments]

semua,
db dah ok...
biasa la... sape yg turun sana betulkan... en.hakes dan untie virus la katakan..
wahhhahahaha.... belagak2

ghimau said... [Reply to Comments]

Hmm.. aku malas la nak cerita panjang kan.. bacalah komen aunty virus kat atas tu.. kebenaran tu akan muncul juga akhirnya.. hahaha

nasib baik network diorang tak down semalam.. hahahaha

viruspadu said... [Reply to Comments]

en.hakes,
ye betul2... apa yg kite godek2 semalam... smpi nak rosak semuanya... hahahaha kelakar2...
last2 sendiri panik

ghimau said... [Reply to Comments]

tu la.. nasib baik tak kantoi :P

Anonymous said... [Reply to Comments]

hahaha...kalut pd mase tuh "Hanya Tuhan Yg Tahu"...ape2 pun sekulung tahniah tuk Pn Virus dan En Hakes sebab dgn jayanye,usaha selamatkan db mambo dah selamat..clap2x..hahahaha

viruspadu said... [Reply to Comments]

ya tepuk tgn semua!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^