Follow Viruspadu

Thursday, September 13, 2007

GEGARAN...

td... dlm kul 8.05 pg...
korang ada rasa bergegar tak???
budak opis guwe semua rasa tau... tp pelik, sy x rasa plak tu...
hubby sy pun call, bgtau, putrajaya pun bergegar kuat... smpi semua org keluar dr bangunan, dan ada jugak yg bawak lari kuarkan kereta... ish risau laaa...

korang rasa x?

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

14 komen[s]:

sebol said... [Reply to Comments]

Aku baru kejap dapat sms , kata ada gegaran baru di sumatera 7.7 skala richter.


p/s: Negeri sembilan hari ni cuti tak?

sebol said... [Reply to Comments]

... Dan amaran tsunami baru dikeluarkan.

alycia said... [Reply to Comments]

tak rs ape2 pun... hhmmmmmm

viruspadu said... [Reply to Comments]

sebol,
ye ke 7.7 skala richter... seram gak ni

n.sembilan x cuti... erm... kalu cuti sbb ape ek...

alycia, sama la kita, x rasa pape

Anonymous said... [Reply to Comments]

Tak de pe2 pun berlaku..gegaran hanya tuk org2 tertentu je kot..hehehe..

InT@N said... [Reply to Comments]

ader rase cm pening2 ckit pg td...

mama fatini said... [Reply to Comments]

rase gegar kuat akak kat putrajaya ni sampaikan meja pon leh goyang tau yg parcel e sume turun bawah staff mereke takuttt nye jgn tsunami sudahlah

Anonymous said... [Reply to Comments]

mama fatini...
tu la, saya opis kat parcel e.. lintang pukang org lari tadi

Ceera said... [Reply to Comments]

atam tido lagi, hehehe...

tulip said... [Reply to Comments]

anon n mamafathi,
kat presint 4 tak de rasa pape pon heh..

ghimau said... [Reply to Comments]

saya rasa macam mengantuk dan malas nak buat keje.. rasanya implikasi dari gegaran tu kot

alycia said... [Reply to Comments]

kalau sy skrg kejer kat putrajaya mesti rs gegaran hehe...

tulip kat presint 4, pejabat mane??

laloque said... [Reply to Comments]

wa kat parcel e dua kali kena gegaran.. dlm kul 8am sekali ngan kul 12 lebih td sekali lg. yg kul 8 td gile punya kuat! dapat rase struktur tiang bgnan goncang... lama lak tu... ramai yg cabut lari td... wa ape lg terus bwk lari keta dulu... kalo x camner nak jemput wif ngan nisa

p/s: mama... blog abg still xleh bukak!!!

miss^dbab said... [Reply to Comments]

hamboi..baguih la your hub!hehe siap rescue keter takut tak dpt jempot anak bini..respect! heheee..eh mah..baguih la tak rasa gegaran tu..mesti ada gegaran dalaman ni...gegaran apakah ittew??







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^