Follow Viruspadu

Friday, September 21, 2007

Our 4th Anniversary

Hepi 4th anniversary SAYANG... (ini ucapan itu hubby terchenta sy ok, aww)

semalam,
plan punya plan, kejap nak mkn kat umah, kejap makan kat royal (bajek lari ni), kejap nak makan kat johny... erm kat seremban ni ada ke tempat makan special ek... penat o we al fikir...

last2 hubby ckp, "kita mkn kat johny jer la, lg pun kat johny kan kita ada byk kenangan manis, kita decide nak kawen pun kat johny jugak dulu kan..." erm... dan sy, BETUL gak tu... ok je lah... jadi terus p jusco (sy kan duta jusco yg setia)...

lepas order, terus jalan, g carik kek, alah, kek yg kecik2 jer, mana abis mkn berdua kan... so ternampak kek kecil yang cute ni... terus beli sepasang... cute kan, nak makan pun x smpi ati wooooo....
dan seperti biasa, wajib ambil pict sy bersama kek kecil yg sgt cute ini...


papa pun...
nak jugak glamer gitu... tp nmpk kepala kek dah ler yer hehehehe
saya rasa sgt bahagia...........................................................
bersama suami tercinta... bersama NISA terSAYANG..... rasanya hidup ni dah lengkap betul...
SYUKUR.......
mama dan nisa @ 20.9.2007 ( ++ tarikh nikah++)


dan, sekarang waktunya, utk klepet duit suami anda, dan hari2 mcm ni sgt ssi nak klepet... sy
berkenan ngan sepasang mug ni, sgt sesuai dengan our 4th anniversary kan.... jd kenangan '07
----------------------
Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

hepi anniversary u ols...! semoga kebahagian kekal milik kalian berdua selamanya...!

ghimau said... [Reply to Comments]

hapi aniversary..
semoga berbahgia di dunia dan akhirat...
:)

Anonymous said... [Reply to Comments]

Happy Aniversary..cantik r mug gemuk tuh..padan2

InT@N said... [Reply to Comments]

eppy 4th anniversry 2 u...
cantek mug tuuu...mcm prnh ku lihat..tp d mana ya??...=P

newrin said... [Reply to Comments]

happy anniversary to both of you..

may Allah bless u with more joy and happiness.. Insya Allah

laloque said... [Reply to Comments]

hahahaha... di Johnny's steamboat la bermula segalanya.... di situ kami:-
1. decide untuk bertunang & kawen
2. meraikan pertunangan kami-6 April
3. menetapkan berapa wang hantaran
4. meraikan 1st day berposa sebagai suami-isteri
5. meraikan berita mengandungkan Alesha Abriza
6. menenangkan fikiran bila diberitahu tentang penyakit Alesha
7. meraikan berita mengandung an-Nisa Abriza
8. makan2 bila kuar shopping...

p/s: abg masih menanti mama belanja lobster kat restoran casablanca

mama fatini said... [Reply to Comments]

hehehh akakleh jadi duta johnny's tu skali lah akak

hepi belated anniversary moger berbahagi slalu amin....

viruspadu said... [Reply to Comments]

hotmama,
tq2... begitu la hendaknya

ghimau,
mana hadiah akak

anony,
mug tu gemuk? padan ngan sape? adeh

intan..
cantik yer... syyy... kalu penah tgk, diam2 jer tau

newrin,
tq2...

sayang,
ye la kan... byk sgt kenangan kiter kat sana...

mama fatini,
bagus idea tu, jd duta johny pun ok gak ni

Ceera said... [Reply to Comments]

selamat aneberseri.. cake tu comel ar, nak beli la yang comel cam2, hahaha.. besday atam kan dah nak dekat.

alycia said... [Reply to Comments]

appy annv to both of u... :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^