Follow Viruspadu

Wednesday, October 31, 2007

Akhirnya...

AKHIRNYA sy MASAK jugak... lalalalala... ucapkan syabas kepada saya... ya SYABAS!

semalam, ada sape2 wendu sama ku tak?, hehehehe
semalam sy EL la, tetiba sakit ala2 gastrik tu dtg menyerang kul 4 pagi,
dgn nisa pun demam waktu yg sama, kelangkabut la weols g klinik,

hari ni, pagi2 lg sy dah kene dgr gosip yg x best, sgt sakit hati ok,
hati sy sangat terbakar2 skrg ni... GERAM...

ok2.. coooolllllll zaimah...

ok, ni pict masa sy n hubby shoping barang dapur, kononnya nak masak, cheh




nisa pulak, interprem gitu


ok time to masak now... dapur baru lg u ols, tu yg semangat lebih tu

sy masak bende simple2 jer, sambal telur n tumis sayur,
laki sy ckp, sambal ni masin sikit la ma, hehehee, xpe permulaan yg bagus gitu, (bagus ke?)

sejak kebelakangan ni, asik ujan je kan, kain sume x kering2...

kene sidai lam umah ler...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

13 komen[s]:

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

huhuhu...mmg sangat rajin lar... kengkawan semua sila kagum, sbb pn virus kita masak sambal telur... susah tuuuu...!hik..hik..*pecuttt

mama ranggie said... [Reply to Comments]

aku dah agak dah,mesti semalam ko mc...ym x online...aku senin el..penat lor..ok ar tu..janji boleh masak..maklum ler,dapur baru..dah dpt email dr aku?wynn suh forward kat ko..

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

aku lahh perinduuuu itewwwww...ha ha ha!!!....pssstt bleh laa share resepi sambal telo mu itewwwww...ahaksss....

@in said... [Reply to Comments]

masak ke??? cayalah orang tuuu.... tak kesah la sambal telur pun. hehehehe....

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

wahhhh.. bestnya...

nape tak ambik cendawan haritu.. boleh masak cendawan hihi...
chayok 3x zaimah....

viruspadu said... [Reply to Comments]

hotmama,
wah perli yer, hehehe, susah tuuu masak sambal telur hehehe

ra,
yelah, aku ni kalu x hapdet mesti aku mc punyer, hehehehe...
aku dah lama sgt x masak, tp igt2 le lg cara2 nak pegang sudit hahahaha

faizah,
wah perindu gitu, bangga i ok, nak share resipi... hehehehe... jgn lah begitu dong... perli i gitu

@in,
ye ye, i masak, sila percaya bersungguh2, malam ni nak masak ape ek, nnt sy amik pict masakan sy lak tau

zura,
tu la pasal, rugi plak x amik cendawan tu, kalu x boleh goreng sekali

Ceera said... [Reply to Comments]

andak, nanti kat ceras pun masak tau... dapur mak pun dapur baru... roh rajin takkan tak masuk kot..

shasha said... [Reply to Comments]

uikss...sudah masak yer??..mana hasilnya??..tak amik gambar pun??

miss^dbab said... [Reply to Comments]

sekalung tahniah..hehhe..takper..masak simple2 pun jadilah..buat permulaan..jgn lupa..gaya mesti ada okies!

Fozalin said... [Reply to Comments]

yeah sambal telur.... blk kang nk masak tu la..... hehehhe

Anonymous said... [Reply to Comments]

shabas betti!!!

kak red mls nak sign in

angah said... [Reply to Comments]

aku.. KAGUMMM mmah oit!! pasni ko mintak lalok turunkan ilmu laksa dia.. pehh!!

viruspadu said... [Reply to Comments]

atam,
bila balik umah mak jer, andak terus berjangkit ngan ko, terus malas nak masak, so ini sume salah ko ler hehehehe

shasha,
lupers la nak amik pict, pasal kebuluran yg sgt tinggi tika itu hehehehe

dbab,
betul tu, masak simple2 utk panaskan engine gitu, agak2 lepas ni boleh kalahkan chef wan x?

kakred,
maceh2, semangat sungguh ni

rep,
lepas ni kalu ko dtg umah aku, aku masak special utk ko key, cheh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^