Follow Viruspadu

Thursday, October 04, 2007

Bila DAH sihat....

bila dah sihat ni... terasa mcm nak makan itu ini balik... lalalalalala... sungguh x serik2...
adeh... ok2... jgn marah saya yer, sok2 sy masak sendiri kat umah (erm leh pecaya ke nak masak ni??? ermmmm hihihihihi)

semalam, sy gi PPL (pos laju), katanya ada sesuatu utk saya... sgt berdebar2... nyeh nyeh
rerupanya kad kledit maaaaaaaaa....

hari tu, ada la mamat ni, dtg opis guwe... lelaki, sblm ni dia ada la call kata nak dtg... sy siap pesan kat dia "ok, kalu u x hensem, u x boleh dtg tau, nnt i x layan" hahahaha... saje je melawak... tp cik abang tu relex je jawab "ok2 puan, sblm sy sampai, sy pakai tai, sy sikat rambut, hensem2, baru saya jumpa puan"... nyeh nyeh nyeh... kelakau sungguh la mamat nih...

dan bila dia smpi opis... sy belum ckp nak pun... dia dah isikan borang... AKU TERKENA CIS CIS CIS... masa bg alamat... sekali satu kampung la pulak... kek cheras tu ha... sy JALAN 50, mamat tu JALAN 48... sabo je la... abis dia bgtau satu opis ni, "zaimah tu satu kg ngan saya, amik la kad kledit saya, tolong orang kg zaimah"... chait... apsal sy plak yang kene ni... x guna betul la... sy rasa mamat ni mmg sesuai ngan keje ni... sbb dia selambeeeeer jer... buat muka toya... erm... HENSEM ker? erm... malas la nak judge hahahaha...

haaa... byk tul iklan... dan ini lah kledit kad nyer... kledit limit nyer sgt WAUUUUUUUU sekali... kalah laki sy punya... nyeh nyeh nyeh...

(terpaksa diconteng2, atas tujuan keselamatan)

dan... laki saya ajak buka di station kopitiam kat parkson, alah dokek umah jer, sy order chicken bbq dgn air stoberi, my hubby lak erm... x igt la pulak... tp ikan lew... hihihihih dan tidak lupa chichen sup ... syrupppppp sgt cedap...


semalam, lepas borak2 ngan en.hakes... adalah sikit2 xtvt rahsia kitorang, tp x leh la tulis kat sini.. bahaya nok... dan bila balik umah, dgn sederapnya sy membuka pc sy... dan mencuba wireless network... chewah... igtkan dapat... tp x dpt detek la pulak, sgt frust...... rumah dekat ngan lake garden ni, tp x sampai la pulak.... FRUST FRUST FRUST...



xpe2... kene masuk line tipun jugak ler jawabnya...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

Ooiiii.... ooiiii.... sape lagik ensem??? jawab jgn x jawab....

Wa makan salmon grill la...

p/s: jgn lupe bayar duit kiuh... duit dah bagi dah, kang wat shopping lak

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

zai, mamat yg lembik, lemah gemalai tu org kampung zai ker??? aritu dia nak offer kat zura, sib baik zura kata today i'm last day.. terus dia blah hik hik...

ghimau said... [Reply to Comments]

a.ah lembik semacam jer.. nama dia mcm familiar jer.. hihihihi..

viruspadu said... [Reply to Comments]

papa,
mesti la papa yg paling encem sekali dlm dunia ini... awwww

dah bayar dah duit kuih tu adeh...

zura,
ye lah yg tu la... cuba korang bayangkan cara dia ckp... hikhihkhik... lawak betul... baru td ni dpt sms dr dia, ucap selamat hari raya

sein,
ko bekenan ke ngan dia lalalala

mama ranggie said... [Reply to Comments]

ma'mah,u look blue...ar...he.he..mcm tu ar,jgn diet2...ko chubby lg lawa tau...(aku jeles ni ko kurus....hik..hik...)

mama ranggie said... [Reply to Comments]

ma'mah,
gue pakai wireless tp x syok..selalu ade gangguan...

viruspadu said... [Reply to Comments]

ra,
xnak... xnak aku x nak chuby

angah said... [Reply to Comments]

mmah.. ko jgn la diet.. nanti idung ko tu tenggelam.. lagi pun ko x cantik pun kurus.. err.. hikhik.. jeles sbnrnye!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^