Follow Viruspadu

Thursday, October 11, 2007

Hik Hik... TIPU yer

hihihi... saya tipu... saya tipu, kata semalam last post for ramadhan month kan hihihih...
hari ni kitorang g buat ic la, so nak bayar bil air sekali, then, tu yg singgah opis ni lalalalala...
dah alang2 singgah tu kan, update la sekali, x gitu...

semalam, byk jugak perkara2 yg berlaku... pertama sekali
tghari dlm kul 2++, unit tata tertib nak wat spotcek kat umah saya, yelah, u ols igt x, tahun baru hari tu 1.1.07, kan rumah sy masuk pencuri kan, dan laptop opis ilang sekali, so dorg nak check le rumah sy tu, betul ke masuk pencuri adeh, dah 10 bulan baru nak check, nak check apa lg kan, semua dah betulkan dah... tp saya layankan jer... dorg pun nak ikut prosedurkan...

then, weols g t*bung ***i, nak kuarkan duit utk bayar duit loyer... adeh, mahal plak tu, abis duit mak nyah... x kose x kose...

ini we ols masa kat t*bung ***i... curik2 amik pict lg... hehehehe

ada cerita masa kat sini... abang yg jaga kaunter tu kata ic sy rosak ... hangen ok...
sy siap ckp kat dia "bang, hari2 sy pakai ic ni utk punch card, elok je, kat sini je rosak, kat t*bung ***i ni je problem" tergambar perasaan hangen abang jaga kauntr tu, then dia ckp, "dek ini last, lepas ni kalau adik x buat ic baru, xleh kuar duit" dah dah sy malas nak layan, buat muka dono je, mmg mangkuk tul, wei aku nak kuarkan duit aku lew... ntah hape2 reader dorg yg rosak, lg komplen ic orang... sabo je lah...

ok xpe.. yelah2 nnt aku buat la ic baru, aku nak buat komplen sekali, nyeh nyeh nyeh... asik orang komplen aku je, sesekali komplen orang best jugak ek...

singgah opis, setlekan segala mak nenek then punch out, then balik amik anak kesayangan ku yg manja terlebih itu...

dan...
my laki, sgt kempunan nak makan lobster, dan kebetulan tgk kat manhantan fist market tu ada jual lobster, so order2 la...

us @ The MANHANTAN FISH MARKET




nisa yg start meragam... x kasik can kat mama nak berchenta ngan papa


saya jugak sempat beli buku dato LAT... sgt best la komik ini...


jeng jeng jeng... hidangan kami dah smpi ... siap main fire2 lagi... teruja x u ols tgk...

heheheh wajib ada wajah saya n nisa

lagi2 saya...

ini lah lobster nyer... besar, sedap...


makan dan makan...


pagi tadi kan... we ols perasan, nisa demam... sgt la kelangkabut... kul 7 kitorang kuar carik klinik 24 jam


tp x jumpa klinik kanak2 yg 24 jam... nisa ni walaupun demam, tp sgt la aktifnya, x mcm budak demam... last2 kami tunggu gak la kul 8.30, tunggu klinik dhilon bukak...

seperti biasa di klinik dhilon

siap hingus2 lagik
tgk... demam2 lg, tp nak main2 lagik... kebal btul anak mama ni



lepas tu, antar nisa ke nursery, dan terus ke JPN, buat IC baru,

pasangan yg bahagia gitu...

our nombor giliran


masa my hubby tgh amik pict baru... hensem ok... tergoda I


dan sekarang sy ada di opis, tgh update ini blog, dan laki sy plak tgh bayar bil air...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

gayour said... [Reply to Comments]

selamat beraya sakan. moga selamat dan berbahagia di aidil fitri. maaf zahir dan batin!

mama ranggie said... [Reply to Comments]

dah cuti ek?

cikdinz said... [Reply to Comments]

apa lambat no buat IC.
orang dah berkurun dah buat...hehehee....

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

oooooo, tipu yer... xbaik tipu tau, ni nak raya nie...
selamat hari raya :)..

~ aku yg kena kejer raya ke-4 ~

...$weE+ 666... said... [Reply to Comments]

sedap ke manhattan fish tu ek? cam best jekkk... dedolu ada kengkawan ckp cam hanyir... tapi teruja sunggoh la tengok kupang tu!!! cemano ni??? ;p

viruspadu said... [Reply to Comments]

gayour,
wah pestime komen di sini, terima kasih singgah sini... selamat hari raya aidilfitri buat abg gayour sekeluarga juga

ra,
dah keje dah pun

cikdinz,
sy buat ic dah lama dulu, masa 1st batch dulu, so cip dia dah rosak ler gamaknya... hehehe, jd kene tukau baru lor

zura,
tipu sunat gitu

zizie,
sedap la situ, lalok sgt suka makan, x hanyir pun, manis lg rasa ikan nyer, mcm segar sgt







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^