Follow Viruspadu

Wednesday, October 31, 2007

PUASA n ENdosKOPIK

sy puasa dr malam td kul 10 smpi la hari ni
hari ni sy kene wat prosedur endoskopik, masukan kamera kecik melalui tekak...
wahhh sgt takut la... doakan kejayaan saya tauuu...
doakan kesihatan saya...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

tulip said... [Reply to Comments]

sakit apa sis?

newrin said... [Reply to Comments]

lorrr... what happen to you? nway, gud luck and get well soon

mama ranggie said... [Reply to Comments]

patut ler ym x online...aku akan sentiasa disisi ko...

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

alahaiii ciannn diaa....uhukssss...

miss^dbab said... [Reply to Comments]

oo endoskopik..suami saya pun buat tahun lepas..dlm 2 jam gitu..teropong dlm perut tgk apa ada..sebab masalah ulser dlm perut..but now ok..hope everything goes well with you too!:)

Anonymous said... [Reply to Comments]

ko dah ok lom mah oi??

kak red lg mls nak sign in.

angah said... [Reply to Comments]

pas ni leh join makan laksa jijah x nie??

viruspadu said... [Reply to Comments]

tulip,
masalah gastrik ler

newrin,
tocei2, xde paper sbnrnya, cuma gastrik jer

ra, a ah tu la pasal,

faizah
shian je ker, meh le dodoi kan ai sekali

dbab,
ish lamanyer hubby u punya prosedur, dia ckp sakit x?

kakred,
ok dah, cuma rasa sakit tekak ajer lg

rep,
x dpt la gi umah jijah sabtu ni, adik aku kata kononnya nak wat open the house, tp x konfem lg ler

miss^dbab said... [Reply to Comments]

tak sakit..tapi rasa loya2 nak muntah sebijik cam awk bile bius dah abis :)
jgn lupa makan ubat..kasi baik cepat okies!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^