Follow Viruspadu

Wednesday, October 24, 2007

Timbang ITU... telah terkuNCI

nyeh nyeh nyeh... oleh kerana faisal aka acai aka budak jawe bg cadangan amik gambar semasa timbang berat badan, tetiba terasa plak nak amik gambar timbang itu hehehe



ini lah timbang yg banyak berjasa itu, lalalalala, sy snap dr cermin bilik saya, timbang ni kat bilik sebelah, tuan punya bilik gi kursus, dan biliknya kunci, next week baru tuan punya timbang masuk opis, so sy ada masa lebih kurang 5 hari lg utk kurangkan berat bdn sementara nak timbang.... sgt surprisenya kan... agak2 u ols berat sy skrg dag brp? konfem bukan 55kg lg...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

mamaranggie said... [Reply to Comments]

ma'mah,aku setuju kalo timbang tu naik...aku guummmbira!he..he...jgn marah...tp aku ckp betul,ko chubby lg vogue...mkn,jgn x mkn..

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

mmahhh....
hehehe...58kg kotsss....takpe ada lagi 5 harii...leh la pulun diet....bukan pulun makan tawwsss!!..jgn plakk timbang tu pecah masa timbang nanti...haru jek....

laloque said... [Reply to Comments]

Relaks la mama... kurus ke... demuk ke... abg tetap sayang. Abg nie, berat 81kg pun relaks lagik... huhuhuhu

viruspadu said... [Reply to Comments]

ra,
ko ni ra, jahat low... hahahaha

faizah,
tu la pasal, nak2 byk open the house ni kan, riso ter pulun makan le plak

papa,
i lap u 2, nak singgit, hehehehe

tulip said... [Reply to Comments]

saya teka 58kg.
mesti betul kan..

viruspadu said... [Reply to Comments]

tulip,
adeh teka la lg rendah, heheheh sgt perasan ringan

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

kat sini pun ada penimbang... hari2 timbang tp berat xnaik jgk..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^