Follow Viruspadu

Tuesday, November 06, 2007

Baju LAIN lagi

sy hepi... lalalalala... hepi hepi hepi
baju LAIN yang sy order dah dpt dah...
kepada MENTOR aka zizie... tq tq... delivery sgt cepat sekali
sy sgt puas hati deal ngan mentor sy nih...

sy order 2 helai satu warna itam


satu warna putih


saiz s lagi u ols, jgn jeles gitu... bukan senang sy dpt pakai baju saiz s tau, asik saiz XL jer


nnt sok, sy masukkan pict sy menjadi model LAIN ek... TUNGUUUUUU...
sgt teruja u ols... tolong lah jeles yer ahaks

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

uiks!!! dalam makne baju warne itam tu... SINGLE ek... ermmmmmm

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

kalo aunty virus dah pakai S, sy nak pakai saiz ape??

viruspadu said... [Reply to Comments]

papa,
nyeh nyeh, saje la... mare ke? i lap u my darling

zura,
kalu sy pakai S, zura pakai XS la kot, x pun XXS gitu

mama ranggie said... [Reply to Comments]

saiz s ler plaks??ni yg buat aku bertambah jeles ngan kekurusan ko tu...uuuwwwaaaaa...bile gue nak kurus ni?makan sodap jo ni...

Red Mummy said... [Reply to Comments]

no wonder ler masa aku nampak laki ko pakai shirt merah tu ada tulih LAIN kat bakangnya. nak tanya tp mulut dok mengunyah jer kan...

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

ini mmg sudah mendatangkan jeles tahap cipan keatas diriku inniew wahai pn vairus!
size tok sah cakap la... dah sah2 kalau saiz s tu boleh sampai takat leher jerk kan..huhuhu..

shasha said... [Reply to Comments]

lawa la tshirt tu...apa???..saiz S??...jelesnya...:)

viruspadu said... [Reply to Comments]

ra,
bagus sile jeles selalu yer

kakred,
a ah brand LAIN, sila la tempah cepat2

lela,
bagus, mmg tujuan utama nak kasik hotmama jeles, yes misi berjaya kuangkuang

shasha,
ye saiz S, itulah kenyataannya eceh

...$weE+ 666... said... [Reply to Comments]

wahhh!!! skali lagik protegeku yg setia ni menjalankan tugasan nyer dgn baik. terharu sungguh diriku ini... rasa mcm nak nyanyi lagu "setiaku di sini" khas utk protege ku yg terchenta ni...

kembang kempis hidungku utk promosi yg amat bagus ini. sila lah, sila lah, sila... hehehe...

i lap u lah, protege! *muahz*

viruspadu said... [Reply to Comments]

mentor,
i lap u everyday...
harap2 fenriz cepat sihat yer...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^