Follow Viruspadu

Monday, November 26, 2007

baju raya yg dah x raya lagi

ewah, jalan lenggang kangkung nyer lelaki ensem tu... wah wah wah


pegi mana tu...


ooohhh... amik baju bini yer... hehehe


baju2 ni sy tempah sblm raya hari tu, yelah tempah pun lambat gitu


padan muka aku...
siap pun lambat lor... siap sbnrnya 1/11...

tp disbbkan no pulus nak amik, tggu gaji lorrrr...
nntkan sy pakai baju baru ini yer...
erm nak kene amik gambo ker pakai baju baru ni hehehehe
mula la idea sengal tu datang ahahahaha
layankanjerlah u ols
Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

Ms_MER said... [Reply to Comments]

tgk ko wat bj, tetiba teringat kain aku pat lima psg x bjahit lg, jeles ahh, aku nk p wat bj larr

cikdinz said... [Reply to Comments]

tempah baju kat terminal 1 yeik. kedai mana 1. ok tak dia punya cost. jahitan dia ok tak...

nak tempah baju utk wife daa....

Fozalin said... [Reply to Comments]

hahha i pun last week br amik bj raye tau.... geram coz tailor tu x dpt siap kan bj raye i huk huk huk.....

Anonymous said... [Reply to Comments]

hai mah tak per rayer haji bakal menjelma....

nasazfrog...

Red Mummy said... [Reply to Comments]

tu diah...baju ry pas raya kata nya br amik..

angah said... [Reply to Comments]

1 wat selebret rayo aji.. 1 wat slebret krismas.. 1 selebret taun baru.. last2.. round ke dua.. bwk g kojo laa

viruspadu said... [Reply to Comments]

ms_mer
hahaha... cepat2, tempah baju tu, karang kene gigit lipas plak

cikdinz
a ah kat terminal1, jahit dia ok, pada sy ok ler... tp nak rekemen x berani la plak, sbb orang ni taste nyer lelain kan

fozalin,
sama la plak, baju baru siap, tp sy mmg tempah lambat pun...

nasaz,
a ah seb baik ada raya haji kan

kak red,
nak buat mcm mana kak... no pulus nak amik awal hahaha

rep,
idea yg bernas tu, seb baik aku x tempah baju raya depavali sekali







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^