Follow Viruspadu

Wednesday, November 21, 2007

eeee... geli geleman

td, SUA call me, bgtau that, "turunla bawah, hari ni ada ulau tau"
oh ye ke, adeh mcm geli jer nak turun...


tapi saya turun jugak ler, alang2 turun nak gi meeting kan


geli sgt ok, abg ni suh sy pegang sendiri, tp mana mungkin, usik pakai jari jer lah...


dan ini la SUA yg sgt baik dgn saya itu... lalalalalala


ops... comel x saya...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

mama ranggie said... [Reply to Comments]

nape x pegang ulau tu mah?

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

what?? kat wisma negeri ada ular?? kat maner??? alah, nape tak ambik gambar ngan ular tu... sure gempak hihi..

ija cunn said... [Reply to Comments]

aku ingat lagi masa matrik..hari terbuka matrik..ada pertunjukan ulau..kita satu geng amik gambar sesama..tapi aku ngn ko sentuh2 ujung jari je..modek aje yg sanggup belit ulau tu kat bdn dia..hishhhh..goli dennn..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^