Follow Viruspadu

Wednesday, November 14, 2007

exam day 1

wah exam ok...
mati lah matilah...
buku hapak pun x baca nih
padan muka haku... nyeh nyeh nyeh
memula igt nak ponteng g xm ni, tp laki sy ckp, gi jer, kalu x dpt jawap, salin soalan jer,
tkt nama kene blaklist la pulak...
ooo mcm tu ke
aduh...

padan muka haku, sape suh main2 kan,

ini adalah rupa orang yang study last minit... ini btl2 minit terakhir ni

mcm la masuk otak, kalu baca last minit ni... hehehe

so sblm ke bangunan sapura@mines, kene la singgah laki sy nyer opis dulu

amik peralatan menulis, pen pensil dan segala2 barang yang berkaitan...
chait, lg mau amik gambar senyum2 lg, study malas...

erm... papa smpi opis baru nak pakai tai, kasut... aduh


dari rumah pakai seliper jer... mcm2 la laki ku ini


sayang pandang sini! cheh ensem la papa jeling mcm tu, tergoda ai... awwww!


ish sy dok main apa lg tu... buku mana buku?


bila smpi dewan xm, sy antara manusia yg bermuka konfiden
orang lain muka KETAT jer, bawak nota tebal2 lg, sy buat muka selamber, masuk dewan siap2
org lain duk luar lg, study... huh
ini adalah senyuman dalam tangisan... uwaaaaa... heheheh... uwaaaaa... hehehe

ahaks, dah mcm org gilers
ok xm start kul 9.30, abis kul 10.30,
tp mcm biasa la, sy ni mmg suka kuar awal
sy kuar kul 10.15 gitu, btl2 last minit, 15 minit terakhir kan x leh kuar dewan kan hehehe
then call adik sy, ayi @ uteh utk jemput sy hantar ke komuter
see... tepi jalan amik gambor lg...

yg x best, mat2 moto, dok hon2, senyih2 tegur2, mangkuk betul la
ini telah memalukan sy di tengah2 panas ni

seb baik adik sy cepat, kalu x, bersilat la sy kat tgh2 panas tu

sy atas moto... laju oooo adik sy bawak


inilah adik sy

tq teh, sori susahkan ko yeeee....

huh, kene beli tiket komuter sendiri la
aduh x bestnya, selalunya semua laki ai yg buat... lalalala

perkara x best kat komuter adalah,
kene kaco ngan orang, tegur2 la, sengih2 la,
sy buat muka sombong jer, geram rasa nak sepak2 jer
papa, mama xnak naik komuter sorang2 lagi tau,

sy dalam komuter, masa ni x leh senyum, sbb ramai sgt orang pandang, maybe dlm hati dorang "giler ke minah ni amik gambar sendiri"


bila sampai seremban, terus tahan teksi balik umah
wahhh hari yg terasa sgt berdikari gitu

dlm teksi, malas nak terangkn gambar ni

sy masuk je teksi tu, sy terus sms no plat teksi kat laki sy,
yelah manalah tahu kan, kalu ada apa2 berlaku ker, senang... cheh
langkah keselamatan gitu

smpi umah,
dgn perasaan laparnya,
sy masak ayam masak kicap

dan tumis sayur


ok2, hari ni insap sikit,
sy study laaaaa.... ceh... tp sikit2 jer, jadik la u ols
Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

mama ranggie said... [Reply to Comments]

cubaan yg bagus..sedap betul nampak ayam tu..he..he...

angah said... [Reply to Comments]

mmah.. makin hebat skil ko.. hikhik.. best2..

viruspadu said... [Reply to Comments]

ra,
sedap ke
aku main campak2 je tuh

rep,
skill aku mmg hebat, cuma aku x tunjuk jer... cheh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^