Follow Viruspadu

Wednesday, November 14, 2007

exam day 2

hari ni ok sket,
walaupun x la berapa study, tp kira ok ler dr semalam kan

dan mcm biasa... kene singgah opis laki sy,
dia kene punch in kan

then dia anta la sy kat dewan exam...

dan mcm semalam jgk, sy dtg melenggang kangkung, ewah...


dan mcm semalam nyer jugak
hari ni punya xm 3 jam tau
start 9.30 abis 12.30
tp cuba teka, sy balik kul bape...
nyeh nyeh nyeh 10.30 sy dah kuar ok
sy rasa calon xm lain mesti saiko giler masa sy kuar tu
tp mmg sy dah siap jawab sume soalan
betul ngan salah je la kan... hehehehe

bila kuar dewan tu, nak call, kredit tinggal 43 sen la plak kan,
sy sms adik sy, tp dia x call balik,
sy sms laki sy suh call sy balik, then sy suh laki sy call adik sy utk jemput saya, adoi susahnyer xde kredit nih...

tp adik sy x call back, susahnya hati,
tunggu punya tunggu, ada teksi lalu, sy muka selamber tahan jer teksi tu,
bila smpi je komuter,
adik sy call, kata dia tgh tunggu kat sana... adohhh... sabo je la

sy tunggu adik sy kat komuter tu, pastu paksa dia teman sy belikan tiket,
yelah semalam kan ada lelaki gatai kaco,
so hari ni x berani la sesorang kan

sy dlm komuter,


hari ni komuter x penuh sgt,

boleh la amik gambo kaki bagai kan hehehehe
yg paling best, statement abang bawak teksi tu
adik ni dari mana?
exam bang.
SPM ker?
hahahahah... haaa ko... ada gaya SPM lg ke sy ni...
Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

@in said... [Reply to Comments]

gaya SPM ??? mata pak cik tu rabun kut. nyeh nyeh nyeh.... tapi tengok2 balik, ada la skek2... skek je la...

mama ranggie said... [Reply to Comments]

pak cik nak ngurat ko agaknyer lah mah...
aku tahu walaupun ko x studi,ko still boleh jawap...ko kan my sifu...hik..hik...

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

uihhh, cayalah.. leh jawab 1 jam ajer.... anyway, good luck lah walau pun dah terlepas hehe...

ita yusoff said... [Reply to Comments]

hehe kira nmpk muda la ko..

Ms_MER said... [Reply to Comments]

xm 3 jm..tp ko bt sejam jer..terer terer..

viruspadu said... [Reply to Comments]

@in,
hehehe vangga mak nyah, x kesah la pakcik tu rabun ke hape

ra,
ngurat ker, pakcik tu dah 60an ler

zura,
jawab main belasah je zura

ita,
muda la sangat hehehe

ms-mer,
terer abis, result x ttu lg tu

Fozalin said... [Reply to Comments]

adik exam paper ape dik? sejarah ker BM .... hak hak..... bole la ala2 bdk SPM pi pekse..... bangga abg u wife cam bdk SPM huhuhu

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

huhhh exm 3 jam....jwb 1 jam jek...perghhhhh!! sgt tereeerrrr nyerr....kak!!! salin soklan ke haper? huahuahua....hehehe

angah said... [Reply to Comments]

spm?? kalo ikutkan umur.. dh sepuluh kali repeat SPM mmah oii!!

shasha said... [Reply to Comments]

wooo..terrernya dia..kuar awal lagik...

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

waaa..sangat luar biasa lar...! mesti yg lain2 jeles kan naper la ko boleh siap cepat...

viruspadu said... [Reply to Comments]

fozalin
bangga hapenyer... hehehe (ceh sbnrnya mmg bangga giler ni)

faizah
tu la pasal, konpius, salin soklan ke hape sbnrnya nih

rep,
agaknya pakcik teksi tu igt aku repeat la kot, oh hinanya

shasha,
bukan terer, tp dah mengong lama2

hotmama,
tu la pasal, belum kes angkat tangan mintak paper lebih tu hahaha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^