Follow Viruspadu

Wednesday, November 07, 2007

Jamuan Lagi, Makan Lagi, Gediks Lagi

pagi2 semalam nursery dah pesan, petang ni ada jamuan makan kul 5, dtg tau...
nyeh nyeh, suh dtg mkn, konfem dtg punya lah, lgpun nak amik nisa kan,

kami mcm biasa amik nisa kul 6.00,
sampai2 jer, terus disuruh makan, yah yah, nak makan hape ni,
erm mcm2 ada u ols, mihun sup ada, rendang, kuih muih,
tp sy nak buat mcm mana, jamu mata jer la,
pandang2 jeling2 lauk pauk itu, sy makan sebijik kuih bahulu sajork, ok ler tu kan,

dan sy telah memaksa kakmas amik gambo ngan saya... kakmas ni mmg suker amik gambo, kat umah dia merata2 gambo dia, kat tangga ada kat dinding toksah ckp la... hehehehe

ok kakmas, kita senyum lebar2 sikit, sekali silau la plak


ok gedik2 sikit, lalalalalala


sy membuat aksi pegang kuih bahulu, dan kakmas buat gaya ayu gitu


saya n adik maklang, dia ni pun sgt baik, bagus2


dan masa mama dok gedik2 tu, nisa wat per, yeeee... dia tido... hei anak dara ni tido


dan laki sy yg terchenta ni, lepas jd photog, terus melantak mihun sup...

katanya, "mama mihun sup ni x pedas, mama leh makan"
hehehehe... sy ttp takut nak makan, bila terbayangkan sakit yg amat sakit itu

ok. GEDIKS time,
sy telah melantik diri sy sendiri sebagai DUTA LAIN... nyeh nyeh...
MENTOR, belasah je la ek... haaa meh ai modelkan baju LAIN ni...

habis... sape nak sy jadi model... hehehehehe...
ini namanya model pucat lesi,
kalu sy mekap2 sekali malam td baru syok kan... cun sikit... (perasan lagi ni)
Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

@in said... [Reply to Comments]

ni boleh jadi model part time ni... wekekekek

ghimau said... [Reply to Comments]

takper.. tak lama lagi sy nak order baju gempak giler punya.. ni tgh nak carik grafik dan wording yang sesuai.. muahahaha

viruspadu said... [Reply to Comments]

@in,
sape nak upah sy jd model, hangkat tangan... hehehehe, dah kurus sikit ni leh ler jd model gitu nyeh nyeh

ghimau,
iyo lah, order cepat2 ok

mama ranggie said... [Reply to Comments]

still single ha???yg cute tu aku sokong ler...he..he..he...ko ni memang ade bakat jd model ler...hik..hik..

Anonymous said... [Reply to Comments]

Hok mu nok jd model buleh tapi abe mu kasik ko..Mu bakat ade, gaye ader..Tapi kalo nisa jd model lg cute...

nasazfrog...

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

top model of the yerar haha..

viruspadu said... [Reply to Comments]

ra,
single la sgt hahahaha
anak dah 2 okey...

nasaz,
buleh le buleh le... laki ai spoting oke

...$weE+ 666... said... [Reply to Comments]

maka dengan ini, saya mengesahkan puan zaimah binti noh sebagai model tetap LAIN... merangkap DUTA yang sangat berdedikasi! auwww!!!~

terharu sungguh la baca entry ni, puji-pujian yg melampaui batas imaginasi melalui pose manja gediks yg tak tertanding oleh mana2 pihak sekalipun. teruja aku tengok protegeku meliuk lintuk kat tepi dinding gitu... hahaha... bagus btol la zaimah ni... kalau lantik jadik penyelaras lain dot com, bleh ke agaknyer ek??? memandangkan diriku yg slalu bizi ni, menyampah tau!!!~

FP LAIN tu berkurun tak update new designs, padahal berlambak ni ha nak upload, masa jer takde... huhuhu... anyway, nak sekalian alam tahu bahawasanya... DUTA LAIN adalah tak lain tak bukan, PUAN ZAIMAH BINTI NOH!!!!

sila tepuk tangan kuat-kuat sambil berdiri atas meja, okehhh... hehehe... *muahz*

nanti nisa dah besar harusss nisa pun jadik DUTA LAIN tau!!! ;p

viruspadu said... [Reply to Comments]

zura,
kalu bergaya, kasik sama saya, saya suke

mentor,
oh, secara rasminya sy telah dilantik, harus la kene order baju dgn lebih byk lagi ni... sy puji2 tu ikhlas tau, mmg betul, sy x tipu punya,

nnt nisa dah besau sikit, sy ajar dia jd model ek

LayarLara Legendary Of Journey said... [Reply to Comments]

wa.. bleh jadi cover jualan langsung ni...hehheheh... terus terujala nampak t-shirt tu... nak gak...nak gak...

shasha said... [Reply to Comments]

lawa..lawa...saya sangat dengki dengan baju LAIN awak tuh...huhuhu..

miss^dbab said... [Reply to Comments]

aksi lekat dinding mahalll you!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^