Follow Viruspadu

Wednesday, November 07, 2007

Jamuan opis saya LAKS

td, opis sy wat meeting pengurusan,
so lepas tu ada makan2 sikit, kan hari tu, x jadik wat jamuan makan, so kali ni bos belanja, merangkap jamuan hari raya lor...

ini kami, tp bukan masa jamuan td, ini masa kat open house yati, pict ni sy baru dpt semalam


me, wife poji, n sis nani... hepi makan, makan, makan, lepas tu sakit hehehehe


haaa... ni baru betul
us, selepas meeting, terus melantak, meehun soto jugak, sama menu ngan semalam la plak


sama makan nasi impit + ayam carik2 tu (utk soto)


air pun saya x minum, takut jugak, air teh angin kan, betui la kot no


ni nak makan ke nak gediks ni... hei minah dua orang ni


mereka, wahhh interprem kat blog ai,


bak kata botak, "aku giler glamer" hahahahaha

sy igt sy jer sengal, rerupanya ramai lg yg sengal lalalalala, cayalah, ai suka orang spoting2

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

ghimau said... [Reply to Comments]

aiyak.. gambar gua tak der la

@in said... [Reply to Comments]

UPTM ni memang selalu buat makan2 tau. sejak saya praktikal dulu lagi. best tau. tapi sian orang tu kena control makan ek. kang sakit plak kan. take n care la yer ...

mama ranggie said... [Reply to Comments]

x abis lg ke makan2??kalo gue ler ni,dah naik lg 4 kg kot..hr2 makan...he..he...

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

uihhh, rindu lah time makan2 kat uptm nie.... mesti bestt mee soto kak poai yg buat kan?? waaaaaaa, nak jugakkkkkk....

viruspadu said... [Reply to Comments]

hakes,
ko blah awai benau, akak baru amik kamera ko dah ilang

@in,
dulu praktikal kat uptm gaks ker? lor... baru ku tahu

ra,
selagi x abis syawal, makan makan makan ler

zura,
a ah kak poai yg buat itu mehun soto... best tauuuuu... chedap

shasha said... [Reply to Comments]

wah wah..sangat meriah asik dengan makan2 je...bestnya..

ghimau said... [Reply to Comments]

nasib baik la alia tak keje kat uptm .. kalau asyik makan jer dia tu nanti







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^