Follow Viruspadu

Wednesday, November 14, 2007

Konon Ahad nak Study... CHAIT

lalalala...
ahad, sbnrnya, sy plan nak study giler2 lah,
tp itu sekadar plan sahaje
sbb bila hari ahad, sy malas banget la plak
nak2 plak nisa nye flu + batuk menjadi2 plak
so pg2 tu kami bawak dia gi klinik,

tengahari tu, sy n my laki shoping barang sikit, kononnya nak beli klorox jer, sekali TEr... di ulangi TERbeli mcm2 la plak kan...

laki saya


ish bini aku ni, mcm2 plak dia hamek, kalu aku tahu, aku xnak offer g beli barang

abis duit aku...
lalalala...

petang tu plak, sy buat cekodok, tp ini tepung cekodok segera tau...

sy x reti la wat cekodok (cucur) uli tepung sendiri tu...
u ols ada resepi ke? kalu ada bglah kat saya... boleh sy try
teringat kat mak sy buat cekodok, elok jer bulat nyer, sy buat, huh sungguh compang camping

eh bila nk study ni, sok exam ler wahai pompuan...

tgk2, cubaan utk memanaskan minda sblm study,

main game dulu...

siap pakai baju kelawar lagi u ols

....
dan malam tu dah dekat kol 10 baru nak bukak buku...
tp mata dah ngantuk plak
so... set jam kul 3.30 pg, konon nak study la... sekali tertido smpi kul 6...
waaaaaaaaa.... sgt HARU sekali... TIDAK...
Mama Alesha dan An-nisa Abriza

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^