Follow Viruspadu

Monday, November 26, 2007

lepas ni online kat umah ler u ols

ngehhh... *sigh*
tgk laki sy dok buat hape tu...
jeng jeng jeng...


kami tgh register masukkan telifon kat umah n streamyx sekali.. best2, lepas ni leh lah online kat umah gitu, lepas tu boleh la update ini blog sabtu n the ahad ... oh indahnya...


telefon itu, red kaler lagi ulos...

dan orang TM pun dah pasang line dah,
dan
dah boleh pakai dah telifon itu...
dan no telefon sy adalah.... hehehe huh... gilos ke publish kat sini lalalalalalala
tp internet xleh ler pakai lg, pasal orang steamyx x smpi lg lorrr huhuhuhuh

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

shasha said... [Reply to Comments]

ooo...lepas ni kita akak tgk akak virus update blog setiap jam...boleh gitu~???hehehe..

Ms_MER said... [Reply to Comments]

merah tipon tuh, klu kak red tgk tu sukerr dia

eira said... [Reply to Comments]

jelesnye aku,ma'mah dah masuk streamyx...aku lom ado maso lg nak g...uuwwwaaaa....

Red Mummy said... [Reply to Comments]

nak lawan gak merah ngan tepon aku tuhhh

so mlm2 leh la kita lawan2 blogging ye

lawan2 kat ym

kan kan kannn

Red Mummy said... [Reply to Comments]

hi ms mer..

sedap ko nya statement!

mak suker mak sukerrr

viruspadu said... [Reply to Comments]

shasha,
setiap jam depan pc, oh bising la laki akak ko ni nanti hahaha

ms_mer
betul tu, kak red tgk ni, makan hati beb

ra,
ra aku menang yabedabeduuuu

kakred,
kita lawan, sape paling cepat update ek

eh kakred lagi
mak suker ke statement tu? hehehehe... saje letak kaler merah tu, mmg khas tu kakred kiter







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^