Follow Viruspadu

Tuesday, November 06, 2007

makan, MAKAN, MAKan

botak: mah, jom gi jamuan up*t
sy: aku malu ler, sape lg pompuan yg pegi
botak: xde, alah, aku ada
sy: ok, selamber jer lah

lgpun, sy pun lapar ni, belum makan pape lg kan...

sy yg sedang bermesra dgn tuan rumah, cheh, mesra nya saya kan kan kan, nak makan free la katakan


makan nasi empat segi kosong jer (nasi impit)

kuah kacang tu sekadar hiasan jer, pasal org dah hulur kan, buat2 cedok masuk pinggan ler, dan sy makan kuih cendol gitu... sedap

siap pakai name tag u ols, sila kagum yer


haaa... sy melepak ngan 3 jejaka ini ler


lepas tu nasib baik kak sam naik sekali, sapedek, ada la sy geng pompuan gitu kan...


ohhh... sy yg sgt sopan hari ni...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

wahhhh.. sgt bestnya tgk acara makan2.. nak ckitttt..

viruspadu said... [Reply to Comments]

zura,
best2, meh le makan... sedap ooo

mama ranggie said... [Reply to Comments]

makan lg??sedap gak tu...

Red Mummy said... [Reply to Comments]

makan tu jer?

mana nak kenyang

kari ayam tarak? ikan bakar tarak?

akak rasa penutup syawal ni aku bg umah ko la yang paling best nye open house!!

amik piala ko kat Tesco nanti ye..

LayarLara Legendary Of Journey said... [Reply to Comments]

Pn. Virus... bende yang awak harus jauhkan ialah sebarang makanan yang menggunakan kunyit hidup... kunyit serbuk tak ngapa...

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

sila la makan...makan...& makan lg supaya boleh jadi gemuks semula..hahaha...saya sangat jahat okeh!

viruspadu said... [Reply to Comments]

ra,
ye makan lg, ish diet2... cheh

kakred,
makan tu jelah, kari ayam yilek, apatah lg ikan bako nyeh nyeh...
amik kat tesco ek adiah, aduh

layarlara,
jd gulai2an sy xleh makan le yer

hotmama,
ya mmg statement yg jahat tu wahahaha

angah said... [Reply to Comments]

er.. mmah.. teruskan usaha anda!! aku sokong aktiviti menambah berat badan ko!!

viruspadu said... [Reply to Comments]

rep,
ish ko ni... kalu nak kasik aku gemuks, ko lah org yg paling sokong sekali no hahahaha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^