Follow Viruspadu

Friday, November 16, 2007

nikmati hotspot secara percuma selama sebulan di komuter seremban

chewah, promot lg tu ok,
jd silalah dtg ke seremban skrg,
smpi bulan 12 jer promosi ni, kalu smbutan menggalakkan so leh la continue,
kalu x ... erm... sendiri mau igt lah kan

rabu lepas, balik ajer keje, sy kene g komuter, hehehe
ado la kojo sikit kan
sy hantar cenderahati drp opis, katanya ada soalan kuiz,

seb baik kak nani tolong hantar sekali,
sy ni, kalu sis nani xde mmg x tahu nak mintak tolong sape,
yg lain byk sgt alasannya,
nak balik masak la (mcm dorang ajer nak masak), nak balik amik anak lah (mcm dia ajer ada anak), nak balik amik laki la (erm... malas nak ulang hehehe)... itu la ini la, malas la, bengang ok,

sy n sis nani kat stesen komuter


me n kak ita (TM NS)...


mereka pakat isi borang, ada lucky draw tau...


yg best nyer kitorang pun pakat isi

padahal, sendiri yg develop itu sistem, boleh jer terus masuk dalam database hehehehe

lakonan sy n en.hakes chewah,


kata sis nani, "tunggu akak pun nak masuk"


hehehe... then kol 6.30 sy pun ca alip bot...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^