Follow Viruspadu

Wednesday, November 07, 2007

Sesi Photografi

hari ni kami dijadualkan utk sesi photografi,
gambar2 ni diperlukan utk buat card, card aper ntah, layankan jer, utk diri sendiri jugak kan

my turn... bapak la malu, dorg dok kaco2 kat tepi ni...

mula2 betulkan tudung


lepas tu ejas kesengetan kepala, kang teleng lak gambo ye dak


dan SENYUM... oh ayunyer saya


dan ini gambar en.hakes lalalalalala


silap la amik gambo jauh...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

ghimau said... [Reply to Comments]

gambar yg betulkan tudung tu macam nak angkat takbiratul ihram jer.. :)

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

wah, ada sesi fotografi.. patutlah ada org tu msg kat sy kata arini pakai lawa2 nak ambik gambar huhu...

viruspadu said... [Reply to Comments]

hakes,
ko kutuk akak ek, chait!

zura,
ooo, org tu dah bgtau ek, ada td jumpa kat bawah, dok gelak2 sama, konon malu nak amik gambor, padahal teruja hahahaha

mama ranggie said... [Reply to Comments]

cover lawa ler plaks!memang ade gaya jd model nih..ahaks..ko pakai tudung lg cunnn oooo...tergoda i!sebbaik gue ni pompuan,kalo laki,x kira ler ko bini org ke...statement x sayang mulut betul...he..he..sori abg laloq...

Red Mummy said... [Reply to Comments]

wahh

very the ...kelas!

bukan nak amik gambo anto masuk URTV ye??

oli said... [Reply to Comments]

gambar kawin time yang berada di depan cermin tu sangat lawa! Cun sangat mama nisa!

ita yusoff said... [Reply to Comments]

wah mcm best je...sy ni silent reader..suka bc blog u..

viruspadu said... [Reply to Comments]

kakred,
kalu anto urtv, kang jd artis plak, awwww

oli,
oh, cun ker, mekap tebal, cun ler

ita,
maseh sudi baca blog yg x seberapa ni, cheh, sgt merendah diri kan







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^