Follow Viruspadu

Tuesday, November 20, 2007

sLRupp... cedapnyeee...

sape lapo...
nak makan pizza tak?
kami dinner semalam, laki sy nak makan spageti ler...


kami cuma order, spageti, sup, chicken wing


air sy plak susu, papa plak, air lemon


masa ni nisa dah ok sikit, panas dh kurang


ada nenek n atuk meja sebelah, bekenan sgt ngan nisa hehehehe


ok, sila tgk laki sy makan... sedappppppp


sila terliur sekarang yer... hehehehe


oh... x sabar nak dpt gaji... nak masukkan internet kat umah nih lalalala

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

mama ranggie said... [Reply to Comments]

mah..teruja betul aku ngan spagethi tu...sedapnyer...

mama ranggie said... [Reply to Comments]

lupa plaks..nanti kite boleh ym malam2 kat umah ek!!!aku pon x sabar nak masuk internet kat umah nih..laki aku cepat kan dpt gaji so die ler kena support..ha..ha...

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

amboiii amboiiiii!!! nih yg jelesss niii....hehehehe...faizah pun teruja gak ngan spegeti tuu....asyikk wat sendrik je..nak gak rasa org lain wat...hahaha...nak kene bodek hubby nihh...

ohh gajii...dok membilang ari ni..hahaha...sempott makkk!!

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

yee....yeeee...sila la pasang cepat2...boleh ber online tanpa henti..gituuuu...~matilah mcm tak der keje lain plak kat umah kan..hiks!

cikdinz said... [Reply to Comments]

tadi lunch pizza hut kat JJ.
ada orang belanja...heheheee....

shasha said... [Reply to Comments]

arrgghh..jelesnya..akak telah menyeksa tummy saya yg sedang lapar itu...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^