Follow Viruspadu

Thursday, November 22, 2007

susah nyer kalu laki balik lmbt

*sigh*
kamera sy tinggal opis lg semalam... so no gambo gambi for today

oh hambarnya entry sy hari ni lalalala

semalam, sy balik, en.hakes yg antokan, drp kelmarin dah pesan kat dia

"ko anto akak balik boleh x? laki akak sok ada hal la, dia balik lambat"
"ok, no hal, sok sy bawak kete"

wah, senang betul mintak tolong ngan en. hakes ni, baik sungguh
(puji ada makna ni hehehehe)

so amik nisa, then balik umah, en.hakes bukak kan segala mangga n kunci yg byk itu,

tq so so so much yer hakes, selalu tolong akak ko ni ha...

haaaa...

bila papa nisa xde, mmg sgt susah, pasal nisa ni, sejak dah besau sikit nih, mcm2 peel dia, letak je nangis, nangis meraung mcm kene dera plak tu, sudahnya mama yg lapo bagai nak mampos ni x leh nak wat per, almaklumlah lunch x kuar makan,

jadi, call laki sy, suh dia call mcD jer, abis citer, makan mcD lg senang u ols, dah nisa buat hal nih,

malam td laki sy balik kul 11
oh lambatnya... rekod tau balik selewat kul 11 tu...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

2 komen[s]:

mamaranggie said... [Reply to Comments]

sedapnyer mcD...teruja sungguh aku...he..he...

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

wahhh.... baiknya en hakes... sesuai jd suami mithali gitu.... alia, sila komen hehe..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^