Follow Viruspadu

Friday, November 16, 2007

susu oh susu

oh sgt frust,
sy turun ke cafee semata nak carik susu
sekali turun2, xde la plak susu nyer
terpaksa beli soya... ohhhh

pg td sy x minum susu, sbb kul 5 am, tetiba rasa sakit gastrik tu dtg, lepas cepat2 sapu ubat n telan segala mcm ubat itu, tgk2 legaaa... alhamdulilah, mmg panik abis dah ni, ntah salah makan hape lg x tahu lah, so pg td ada lg rasa sakit sikit2, tu yg x berani nak minum susu tu... ohhh... sape nak supply kan susu untuk saya...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

mahhhhh
ko nak susu cappp APO? kih kih kihh!!!....

alaa ciannn gastrik dtg balik ke?? hmmmm....riso den dongar eh

@in said... [Reply to Comments]

alaa siannyer kat dia... lain kali beli stok susu banyak skek then letak kat opis yer.....

Red Mummy said... [Reply to Comments]

kelakor la ko niii

eh mah

kita kalo num susu kita sendiri, mesti lg jimat kan? hahahahhahaha

motif aku yg sewel

cikdinz said... [Reply to Comments]

lain kali jaga ooo.
kalau sudah kena, manyak susah oooo....

viruspadu said... [Reply to Comments]

faizah,
susu cap apo2 pun xpo, janji susu...

@in,
tu la pasal, weekend ni nak beli stok susu byk sikit lah

kak red,
hahaha ikikikiki lalalal kehkehekh
mcm mn gayanya nak minum susu sendiri tu ek, kene beli pump la plak kan... hahahaha

cikdinz
btl la, skrg pun dah sgt susah, makan dah btl2 jaga pun terkena jgk, kering la sy lepas nih

Ziana said... [Reply to Comments]

nyummy!
sodap nye soya!
:)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^