Follow Viruspadu

Saturday, November 17, 2007

teman papa siapkan kojo

skrg sy n nisa ada kt opis sy,
teman laki sy siapkan keje dia...

oh sy seorg isteri mithali nyer lalala


kalu ada internet kt umah senang sikit

x pyh susah2 dtg opis sbb nk emelkan keje... ohhh
xpe, lepas gaji ni, sy masukkan internet yahoooo

tgk nisa teman papa...


awal2 ni baik ler

skrg ni nisa dok mengeliat x leh duduk diam...
aduh lenguhnyer tangan mama...
bila papa nk siap ni... huhuhu
Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

angah said... [Reply to Comments]

nisa dh masuk opis mama dia nih! sib baik x pandai jalan lagi.. kalo dh terer jln.. abis satu opis dia tawaf!!

mamaranggie said... [Reply to Comments]

jom lah kite sesama masuk internet kat umah yo ma'mah...gue x sabar nak update blog bile2 kalo ado internet kat umah...he...he...

Anonymous said... [Reply to Comments]

Erm nisa dah besa nanti ikut jejak papa ke mama.... Moga2 nisa jd anak yang baik nanti yerr...

nasazfrog...

ita itu said... [Reply to Comments]

mmg isteri mithali la mama nih

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

hehehehe,....sungguh rajinnn....mithali lagik tuu....walaaaa seblum tunggu ujg blan kan...skang ni kan dah canggih manggihhh...Henpong pun leh jadi modem internet...cucokkkk je kabel usb nyerrr...heheheh...janji ade kredit....

lia said... [Reply to Comments]

akak,lia dh email dh kad jmputn kwen lia..check yea..dtg tau nnti.

newrin said... [Reply to Comments]

bagus bawak anak g tmpt keje, sebab nnt anak tu faham la mcm mana susah parents dia cari duit :)

nway, pasang jer internet at home, senang skit...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^