Follow Viruspadu

Wednesday, November 21, 2007

ups sama la pulok

ups... hari ni, td sy meeting tau... (@in tau la ni, meeting kat opis dia)

sekali ada orang tu tersama baju dengan saya la plak kan... seb baik orang yang sama baju tu duk jauh sikit lalalalala, nampak sgt baju beli kat jusco hahahahahaha
igtkan nak pggl orang itu amik gambo sesama, tp x kenal la ngan orang itu,
nak2 plak, orang itu keluor punya la cepat... hehehe...

(ini style amik gambo kaki ni dah berjangkit ngan kak red ni, lgpun masa ni meetingkan, mcm mana nak amik pict muka bagai, gilos ker?)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

mahhh....kat seblah tu kain sape pulok? kih kih....takpo kaki pun jadik ler....

@in said... [Reply to Comments]

wahahahahaa..... lamer giler meeting.. rasa bontot nak kematu... i like u face la... itam nampak menawan gituuuu....

mama ranggie said... [Reply to Comments]

boria lah plaks...

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

cheh.... kalau kain beli kat jekel, mmg confirm akan sama haha....

Ceera said... [Reply to Comments]

url baru atam

c33ram00n.blogspot.com

e = 3
o = 0 (kosong)

Red Mummy said... [Reply to Comments]

x clear la gambo kasut nyaaa

napa gambo org yg sama baju x amik, nak gak nengokk







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^