Follow Viruspadu

Tuesday, December 04, 2007

7 fakta pelik pasal diri saya

zie tikuih telah tag saya...
aduh... walaupun pening nak pikior...
tp sy gagahkan jugak nak buat yer

1. rela main game drp borak2 + gosip ... ahaks (ini kategori pelik ke? belasah je lah)

2. x suker window shoping (sbgi seorang wanita perkara ni pelik la kan), tp kalu sy nak membeli apa2, sy terus beli jer (pengguna x bijak nih)

3. bilik opis sy, sy tak pernah kemas sejak sy bertugas kat sini, dh mcm tongkang pecah (ini pelik ke pamalas), sy rimas la kalu bilik sy ni kemas, susah nak carik file ok

4. suka dgr lagu kuat2, nak2 kalu stress, mesti saya pasang radio mcm nak pecah, pastu nyanyi kuat2

5. bila sy lapar, sy cepat marah, atau rasa nak marah jer, x caya tanya laki saya...

6. boleh "letupkan" jari kaki ni sendiri... eceh... pelik tak? hahahaha... bantai je ni xde idea la plak

7. paling berdebar2 kalu bercakap dpn orang ramai, walaupun nak bercakap dlm meeting jer, dug dag dug dag mcm moto bot daaaa...

akhirnya siap jugak, walaupun perkara yg x pelik pun sy bantai masukkan jugak hahaha
ok2, sy nak tag sape ek
erm, sy tag jijah, rep, era, erm... sape lg
sape2 nak buat silakan...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

ija said... [Reply to Comments]

apasal aku plak yg kena..baru pas puji ko kurus tadi kannnn...

viruspadu said... [Reply to Comments]

hikhikhik
ko kan coti, so ko ada byk masa kan kan kan

mama ranggie said... [Reply to Comments]

ala...cian aku nak kena pk ni...adeh...sakit kepalaku ini...

ghimau said... [Reply to Comments]

satu perkara yang sama dengan saya, malas kemas bilik.. hahaha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^