Follow Viruspadu

Tuesday, December 18, 2007

aik macam dah terlepas jer

erm... sy x berapa igt ler,
ke mcm date nyer dah terlepas... ke belum lepas, mcm dah lama jer
erm, kene beli tester tak????

(yg di bwh umur, sila pura2 x paham)

u ols, cuba teka, ada satu line ke 2 line hehehehehe

huh, sy pun terdebar2 nih hikhikhik

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

tulip said... [Reply to Comments]

wah.. an nisa nak dapat adik la tu...

viruspadu said... [Reply to Comments]

tulip,
belum konfem lg tuuu... tunggguuuu sgt suprise n berdebar2 kan kan kan

mama ranggie said... [Reply to Comments]

gitau aku kalo compom nanti k!

aku x kisah lah,aku pon rasa mcm x sempat aje mlm tu tp sebenarnye aku dah sampai pon tol srmban PD tp hubby aku plak kata,hubby ko dah tido so kita org pusing aje dpn tol tu...kang x sedap plak,die nak borak ngan sape plaks...hehehe...

@in said... [Reply to Comments]

bikin tidak sabar la... dup dap dup dap...

@in teka ada 2 line.....

viruspadu said... [Reply to Comments]

ra,
yeke, alahai siannya

@in,
ish terus teka 2 line tu hikhikhik

wHateVeR wiLL bE, WILL BE said... [Reply to Comments]

nak tinggal komen kena register dulu...
dah register...
tak tau nak letak nama apa kat blog...
apa-apa saja laa...
yang asal dapat ambil bahagian leave komen...nak rebut no.1...

mama nisa ni buat kita pun tak sabar-sabar nak tau result...
oli teka 2 line...

danish said... [Reply to Comments]

ish...tak sabar nak tahu....

zaimah.....apa keputusannya?

green apple said... [Reply to Comments]

sangat jeles dengan orang yang boleh pregnant. aku ni dapat penat je!

ummi yang montel.... said... [Reply to Comments]

huhuhu.. rezeki.. rezeki tu...
berdebar2 gak nih.. ish.. cm kite plak yg nk pgnant.. ehehehhe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^