Follow Viruspadu

Saturday, December 29, 2007

Azam Suami Saya

amboiiii... en.laloque kita,


nak sgt azam gini yer, siap ko kat rumah nanti... lalalalalala

1. mau bili hanset baru HTC TyTn II (khas utk isteri ku tersayang pn. viruspadu)
- awal tahun sy sudah kasik duit sama dia suh beli sendiri, tp apsai hang x beli? padan muka! hahahaha sy seorang isteri yg zalim... makan budokkk...

2. mau kasi cun wa punya laman
- ini konfem ni, sy suker sy suker, nnt mama teman papa beli pokok ek

3. mau jadi papa yg garang pd Nisa.. (buleh ke??)
- chait podahhhh... budak tu buat muka seposen jer, papa mula lah sayu kan kan kan, i know u maaaa...

4. mau jadi suami yg xmoh lagi beli macam2 kat isteri dia (buleh ke nie??)
- hoiiii... mana aci macam ni... malam ni tidur luar ye wahai en.laloque hahahaha

5. mau jadi anak yg soleh6. mau jadi Hamba yg mengabdikan diri pd Nya
- amin... , semoga jadi insan yg terpilih



++ saje gurau2 ngan en.laloque nih++

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

18 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

taun lepas ade bagi duit suruh beli hanset ke??? ermmm ade ke?? ooo.. yg RM1500 tu tuk beli handset ke... igt kasi bonus mase tu....

Vvvrrooooooommmmm... cabut!!!

(sah tido luar mlm nie)

viruspadu said... [Reply to Comments]

chait, piat tinge kang tahu lah

Mak Su said... [Reply to Comments]

hai, Assalamualaikum.. encik dan puan viruspadu (betui ker nama ni?)... oh.. sapa tu nak jadi bapak yg garang tu? misai tak melenting macam mgr pun

viruspadu said... [Reply to Comments]

maksu,
salam... meh sy betulkan, en.laloque dan pn.viruspadu hikhikhik...

erm maunyer jadik garang tu, buat kelakar ada lah maksu hahaha

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

salam kenal..thanks visit blog akak...

kelakar je baca blog viruspadu ni...si nisa tu comeynye..tingat kat aqilah...

tul je en laloque tu nak jadi papa yang garang..silap2...nisa jeling dia yang terlebih dulu angguk...sayang anak katakan...selalu papa sayang giler kat anak ..girl lak tuh..

~dalila~dyla~deyll~della~ said... [Reply to Comments]

tak pecaya la en.laloque leh jadi papa yg garang buat nisa.....huhuhu.....

viruspadu said... [Reply to Comments]

puterisatu,
kelakar ke? ish mana de? heheh biasa2 jer...

papa nyer kalu buat muka garang pun ttp jadik muka kelakar tau hihihih...

dalila,
ye ye sy sgt setuju tu... tettt...

LayarLara Legendary Of Journey said... [Reply to Comments]

allemakkk sumer dah siap2 pasang azam ni...

semoga azam mika berdua akan terlaksana ngan jayanye ye.... ada carry forward punye azam ke? hehheh

viruspadu said... [Reply to Comments]

layarlara,
wajib pasang azam ni, tp buatnya x ttu lagik ahaks

nanonano said... [Reply to Comments]

ekekeke,
besnye die begurau sende,
hihi :p

minnie said... [Reply to Comments]

Salam Puan Viruspadu.... time kasih la sudi lawat umah kita... kita nak link blog awak bleh???

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

sabau jek laa .. 1500 suh beli henset benda lain dia beli .. hok hok ...

:)

viruspadu said... [Reply to Comments]

nanonano,
hehehe, gegurau sket, baru lah INDAH kan...

minie,
sama2,
sudi2kanlah letak link tu, tq vely the much dear

lili,
tu la pasal, hangen jer, ntah hape dia buat dgn duit tu ntah... ayo la haiiii

pu3nemo said... [Reply to Comments]

kelako tul entry ni..ehehehe..
en laloq nk jd papa yg garg blh ker?heeheh

muadzlife said... [Reply to Comments]

takpe ek..gurau di ujung taun...

mama ranggie said... [Reply to Comments]

boleh ke abg laloque jd bapa yg garang tu???ekekekek...

Ms_MER said... [Reply to Comments]

stended la klu bapak ni ngan anak pompuan payah aaa nk garang2 ni. Cam x tcapai pon azam hat tu hehehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

pu3nemo,
heheh x berjaya punyalah percayalah...

muad,
yelah gurau2 akhir tahun gitu kan...

ra,
ko rasa2 mcm mana???

ms_mer,
konfem azam tu xkn tercapai punya, carry fwd lah sampai tahun 2020 pun







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^