Follow Viruspadu

Friday, December 07, 2007

beli barang tgh bulan mmg menyesakkan poket

petang,
kami ke lubuk cina lagi,
chek susulan katanya,
siap tawar air utk campak lagi,
dan sambil2, sy pun urut lah sekali, best2.... lalalalala

malam,
ahaks, susu, pampers nisa sume dah nak abis, so time to shopping now...
nisa kami tinggalkan di rantau sbb badan dia panas lg


konon nak amik 2 kotak susu, tp bajek lari la huhuhuhuh.... nnt gi cocok duit dulu


mlm td panas nisa sgt panas la...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

oli said... [Reply to Comments]

nisa minum susu PROMIL ke?

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

takperrrr...mgg depann GAJI...hahahaha...

yan@alia said... [Reply to Comments]

mmg begitu klu dah ke pasar raya..mesti ada jer yg nak beli







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^