Follow Viruspadu

Sunday, December 09, 2007

hari keluarga - registration

sbnrnya x byk cerita,
yelah baru nak register masukkan
dtg pd ni, kononnnya nak jumps era (mama ranggi), tp disbbkan jadual agak ketat,
so xde rezeki nak jumpa dia, wendu banget sama ko ra...

ok, patutnya, depa dah pesan
register sblm pukul 3 gitu
tp disbbkan nisa kene campak kan
so kami nak mencari kelapa bagai, so kami bertolak dr rantau tepat2 kul 3
igtkan kami ni yg paling lewat lah
rerupa, kami antara yg terawal
chait!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... hampagas sungguh la

oleh yg demikian, kami ada byk masa nak gedik2 amik gambo sana sini lalalalalalala

sampai2 ajer terus amik gambar hehehehehe


waktu register, boleh x kunci bilik yg sepatutnya boleh ilang, hampeh betul, sepatutnya bililk 251, tp disbbkan kunci x jumpa, depa bg 255, belasah je la, janji bilik


dan ini biliknya, bolehlah.... katil queen n single lagik... uhuk... tp boleh x, kitorang call room service, xde orang angkat, cokia sungguh lah


haaa... ini aksi ape ni, hahahaha... konon jd model dinding sekali lg


jalan2 cari air, dahaga nak mampos nih, dah petang tp panas giles


ok dah beli air, balik ke hotel semula


nak main cop tiang x? hikhikhikhik


konon nak amik gambar kolam ni, nak buat contoh laman impian en.laloque, tp gelap la pulak kan


pelik, macam mana leh full house... hhehehehehehe

room service pun xde orang angkat pohne, mintak iron berejam2 pun x sampai, dengan kunci ilangnyer, pelik sungguh la management hotel nih

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

2 komen[s]:

ghimau said... [Reply to Comments]

hmm.. sy sampai lambat bukannya apa.. tersesat jalan da.. :)

kecik said... [Reply to Comments]

Biar betul en.hakes....seri malaysia yg tepi jalan tu pun ko bleh sesat maaaa..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^