Follow Viruspadu

Tuesday, December 04, 2007

hari ni hari jawab tag...

boring la plak siapkan keroje,
kpi baru je siap td, so skrg time to relex2 lor

wokeh, shasha plak tag saya
(korang ni tag la yg senang2 sikit, heheheheh, ini yg susah2 jer tau... pening kepala guwe ini)

First Name- zaimah
Nickname - zaimah (kalu nak pggl nama penuh), ma (laki sy pggl), emah (mak pggl), makmah (member2 kamcing pggl), mah, zai (oh x suker org pggl sy zai), andak (family pggl), viruspadu
Name you wish you had - nama zaimah tu maknanya "pemimpin" tu, dah cukup best dah walaupun orang kata nama orang tua kan, xdehal la tu, tp kalu suh sy pilih nama sendiri, sy nak nama sy "umaida hani eriana" fuyoooooooooo... ini nama berangan sy masa kecik2 ngan kakcik ni... hahahaha
What do people normally mistake your name as - comel, manja, perempuan cantik (oh suka la dorg silap2 pggl nama sy mcm tu, malu lah ai)
Birthday - 16 september 1980 (sila bg hadiah ok)
Birthplace - Hosp Besar KL
Time of Birth - alamak sudah lupa, tp pg lah
Parents together or divorced - together (sgt bahagia)
Get along with them - sudah kawen ma.. blah la
Single or taken - sudah beranak pinak lg
Zodiac sign - virgo

-Your Appearence-
How tall are you- 168cm (agak2 je ni)
Wish you were taller - dah cukup tinggi dah ni, cuma x jd model je lg, tettttt
Eye color - coklat
Eye color you want - biru... boleh??? hahahaha
Natural Hair color- perang2
Current Hair color- sama lah, xdan nak kaler lain lg
Short or long hair- sedang2 elok ler, x panjang sgt, x pendek betul
Ever dye your hair a bizarre color - pasang niat sajork
Curly,Straight,Wavy - lurus ikal, chewah
Last time you did something dramatic with your hair- x buat hape2 lah
Glasses or contacts - glasses tp kadang2 pakai sajork
Do you wear make-up- pakai2... nak cun la katakan
Ever had hair extensions - x kose
Paint your nails- tidak

aduh penat la, byk sgt ok
sy byk keje ni, nnt smbg lagi la ek... itu pun kalu rajin hahahaha
poyos jer saya ni

Mama Alesha dan An-Nisa Abriza

8 komen[s]:

mama ranggie said... [Reply to Comments]

suke2 die org je panggil ko manja lah,comel lah ek!nape x panggil gebu je!sikit hari lg pasti gebu pipi ko tu...hehehe...

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

mahh...
ko pun kene wat KPI??? kua kuaaa kuaaaa....ishkkk x sukee wat mende nihh arrr....aduhsss

ghimau said... [Reply to Comments]

tang tersilap nama panggilan tu yg tak tahan tu.. adeh..

cikdinz said... [Reply to Comments]

biodata nak mintak keje ke.
tak pun nak mintakl hadiah besday....ahakkksss..

LayarLara Legendary Of Journey said... [Reply to Comments]

zai(heheheh janganlah muncung..)
Dah sedang elok le orang panggil manja, comel... dari aku... kekadang orang panggil aku ISNIN sebab nama aku ISNI...

shasha said... [Reply to Comments]

uikss...saya tua satu tahun dari awak lee..huhuhu..selama ni panggil awak 'kakak'..hahahah...

faisal said... [Reply to Comments]

hahahaa, lawak betulla akk nih..emm,baru ingat nak bagi hadiah tapi dah lepas..takde rezeki nampaknya*ahaks..

Ceera said... [Reply to Comments]

sila la masuk page atam, la la la~ ke dah tgk?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^