Follow Viruspadu

Sunday, December 23, 2007

Kenduri itu

susah reramai ni... hikhikhik... biasaklah kan...
mcm biasa, nak menunggu sume sekali siap mmg hazab,
sy yg dari kul 9 dah siap ni, menunggu depa yg baru terkontang kanting nak gosok baju... nak mandi lagik... aduh boleh pitam ok, yg mana nak kelihatan vogue lg tu, nak kene tunggu mekap lg, waduh2, tgk sy ni, rilex jer siap, ewah, hikhikhik

boring2 tu, sy, nisa n en.laloque pun lepak2 lah luar,
ini rumah opah sy...


kami paksa ajoi amikkan gambar...



yg best dia siap perli... "tepi2 kita nak amik gambar keluarga bahagia ni" hehehehe.. ko ni perli ke bercakap jujur ni wahai ajoi lalalalala


boring nau, membawak ke pukul 10 lebih, sy pun decided, jom lah, kita gerak dulu, tinggalkan dorang hahahaha... ala lagipun bukan dorang x tahu jalan, dekat je pun...

sesampai sana, kitorg terus ke belakang, tgk orang masak, tgk saje x tolong pun, orang x ramai ler, erm maybe sbb kg pun, org kat kg dah x ramai, oh sunyi betul kenduri ni, kalu kat cheras atau rantau ni, kalu ramai mcm gini, mcm kenduri doa selamat pun ada ni...


nisa n papa bergambar kat pelamin


dari tepi, ajoi, ajai, ayin, nanel, nisa, en.laloque dan ika


haaa... baru minah2 ni sampai.. bagus dorang ni, smpi2 jer terus masuk dapur, nolong

yg nolong potong buah kaklang n ceera jer, yg lain tolong tgk hahahaha

disbbkan boring yg terlampau, sy n en.laloque melarikan diri ke piza hut hahahaha



with pengantin


pengantin


sy n en.laloque blah awal lagi... huh panas bontot sungguh kitorang ni hikhikhik

dan malam jugak jam 8 kami gerak dari tronoh ke seremban... walaupun dorg pujuk balik esoknya, ye sy tahu sy sgt degil...
Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

Ceera said... [Reply to Comments]

cit, punyela atam cover andak cakap andak balik umah opah sebab nica tidur. adehhhhhhhhhhhhhh...

@in said... [Reply to Comments]

lawonyer gambo nisa yang sama en.laloque .. gambo kedua teratas tu...cunn la nisa...

newrin said... [Reply to Comments]

alahaaiii comeynya nisa, dia pandai posing la zaimah

dia tahu tu muka dia nk masuk dlm blog mama dia...

cute mcm mak dia :)

viruspadu said... [Reply to Comments]

atam,
ko cover andak tam, bagus2
barulah jadik adik mithali

@in,
gambar nisa je ke hikhikhik

newrin,
dia mmg pandai sgt posing, nampak jer kamera terus senyum gitu

nuha.mih said... [Reply to Comments]

u pi tronoh tu which kg. My parent staying there too!

viruspadu said... [Reply to Comments]

nuha,
kat kg serkai jad, tahu ke kat mana? parent u plak kat mana?

Nuha MIH said... [Reply to Comments]

emm patutle rasa mcm kenal je rmh mak uda tu, i kat2 situ le (ade kilg kopok) but kalau engko tanya opah ko, teman ni anak yaacob, sah2 dia tunjuk umah makayah teman ! (tu ha rumah dia!)

Nuha MIH said... [Reply to Comments]

lupa lak, tapi jgn mention nama nuha, sah2 opah ko tak kenal (nuha is my beloved doter) my nak is hani.

Nuha MIH said... [Reply to Comments]

lupa lak, tapi jgn mention nama nuha, sah2 opah ko tak kenal (nuha is my beloved doter) my NAME is hani.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^