Follow Viruspadu

Friday, December 21, 2007

makan petang, erm rebus2 jerk

petang, balik kerja, kami terus ke kedai renovation rumah tu, erm tujuannya utk pasang grill single main door kat umah kitorang, yelah kene ada ciri2 keselamatan gitu kan, nak2 kami pernah melalui pengalaman rumah kene masuk pencuri, fobianya masih terasa lagi ni,

(no pict taken, terlupa da)

carik punya carik grill yg ssi, akhirnya jumpa jugak yg berkenan, so it cost us RM850, ok la tu, below RM1k kan, tu siap dengan pemasangan sekali, erm, ok x harga tu uols, ini our 1st time, so x tahu lah reasonable ke x pricenya kan.

so orang tu akan pasang lg 10 hari dr hari ni... huhuhuhu... bagus...

lepas dah setle, en.laloque ajak makan kat restoran rimba, katanya kat sana ada steamboat, wah wah wah, lepas ni x makan johny lg la jawabnya lalalala

steambot utk sorang RM15, erm, bolehlah tu


boleh tahan sedap, kuahnya dia bahagi 2, sebelah sup, sebelah tomyam


nisa pun belasah mee, lucu lah tgk dia makan mee, pandai dia sejut mee tu masuk mulut

sambil kitorang makan, sambil tu gelakkan nisa hahahaha
dan yg pasti, tmpt kitorang makan mesti bersepah punya, maki hamun la agaknya staff restoran ni hehehehe

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

Mior said... [Reply to Comments]

Saya peminat steamboat gak... Restoran Rimba tu kat ner?

viruspadu said... [Reply to Comments]

mior,
alah dekat sebelah muzium negeri sembilan, sebelah highway gitu

viruspadu said... [Reply to Comments]

mior, blog awal sy x leh masuk ler, invite ler







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^