Follow Viruspadu

Saturday, December 15, 2007

penyakit M

lepas kuar spital ni, malas pulak nak update blog
hehehe

so bior en.laloque yg take over blog sy ni, smpi sy terajin baliks ek
lagipun en.laloque kite ni kalu diberi keyboard mmg mcm2 la idea dia mengganas hehehe

sape rindu saya, angkat tangan...

erm... lepas ni, sy dah x benarkan anon leave komen kat blog sy, so registered dulu yer kengkawan, bukan hape, byk no komen yg menyentap jiwa dan raga i ni...
oh sesungguhnya saya yg berjiwa sensitip hehehehe... ewah

ps: terima kasih yg tak terhingga buat semua rakan2 dan ahli keluarga yg telah mendoakan kesihatan sy, yg dtg melawat saya di hospital. Juga sgt2 terima kasih buat SUA yg telah menggelabahkan satu wad8b, kelabgkabut satu wad bila SUA dtg, sy mohon masuk 1stclass dari 1st day x dpt, dengan bantuan SUA, sepantas kilat ... dan2 tu terus dpt, heheheh bagusss....

terima kasih! terima kasih! terima kasih!
budi anda tidak terbalas

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

miss^dbab said... [Reply to Comments]

u are one tough lady zaimah..sakit cemane pun awak sentiasa ceria..bagus, kuatkan semangat utk suami dan baby nisa ya..

jaga diri elok2..ikut nasihat doc ya!
semoga bertambah sihat :)

ummi yang montel.... said... [Reply to Comments]

alhmdulillah..
ummi tumpang gembira
tp still have to take care your healthy... k..

InT@N said... [Reply to Comments]

cekal dn kuat kan smangat...
insyaallah suma nya akan baik...
take care k..=P

Ms_MER said... [Reply to Comments]

jg kesihatan, jgn lupa mkn ubt ikut schedule k..

Red Mummy said... [Reply to Comments]

anon x kan benti mengomen..

dia boleh bukak acct gmail, and shoot gak jadi lalat..

tu pasal aku buat comment moderation, ko online opis ngan umah, so leh control.

glad that ko dah sihat...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^