Follow Viruspadu

Sunday, December 30, 2007

plan nak tgk marathon sehati berdansa x menjadi

sbb sedang best2 lepak depan tv, tetiba en.laloque dpt call dari one of sedara mara jemput datang kenduri, kenduri lenggang perut katanya, waaa... ada lg kan kenduri mcm gini kan...

see tgk sy, dgn rambut basah2 lg gitu kan, malas giler nak keringkan rambut dulu, (pemalas sungguh), penat je en.laloque belikan hair dryer, masa xde gedik2 merengek nak beli, dah dibeli xnak pakai plak, sabojelah...
++lupa nak amik gambo kat kenduri++
kat kenduri, sy lepak2 borak2, erm, xde lah lenggang2 bagai , depa pun cuma buat syarat jer, buat kenduri jamu2 makan dan doa selamat, erm x la dpt sy nak tgk mcm mana org buat lenggang perut tu...
Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

ghimau said... [Reply to Comments]

lenggang perut ni mcm mana yer? dia lenggang2 macam lenggang kangkung ke? :P

viruspadu said... [Reply to Comments]

sein,
ntah akak pun x tahu,
akak rasa, dorg main gosok2 perut kot

ghimau said... [Reply to Comments]

oooo.. ingatkan ada upacara lengang2 ala dangdut gitu :)

viruspadu said... [Reply to Comments]

sein,
kalu ala2 dangdung, mau terus terberanak sein oiii







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^