Follow Viruspadu

Sunday, December 16, 2007

walaupun baru kuar spital

ahaks, walaupun baru kuar spital, kalu nak ajak sy tawaf satu shopping complex pun boleh ajer, xde hal la tu hikhikhik, tp mesti beli barang n ada tujuan lah, setakat window shopping, malas la sy nak gi kan... yelahkan, time sihat nilah nak kuar jenjalan, kang bila sakit kang, terperap jelah menahan sakit ye dak... boleh pakai x teori ni ahaks... belasah je la labu...

sabtu, sy pulang ke cheras, nak jumpa opah yg sakit, kesian sunnguh opah ku itu, batuk2 dia sepanjang malam... alahai sedih betul tgk... bayangkan kalu kita batuk sikit2 tu je pun dah rasa hazab kan... harap2 opah cepat sembuh...

ini nisa, masa weols berenti rehat makan sarapan, punya teringin nak makan mihun soto drp kat spital lg, last2 kuar spital br dpt... alhamdulilah... dpt jugak kan


semestinya kami sgt x boleh duduk diam kat rumah, bila en.laloque kata nak g beli susu nisa jer, sy lah orang pertama melompat, gediks sgt nak ikut dia, yg betulnya nak pau duit dia beli baju baru sy hehehe... oh indahnya...


en.laloque kata, disbbkan mama dah sihat, mama cepat2 sihat, papa hadiahkan mama baju, mama pilihlah nak beli baju ape pun xpe, hadiah dr papa... oh indahnya...


dan sblm balik, en.laloque terserempak ngan nursery pokok bungaknya...
terus dia benti, tgk sana tgk sini, akhirnya terbeli juga beberapa pokok2... sgt x boleh menahan perasaan hatinya utk laman impiannya... dan untuk kesekian kalinya juga sy paksa rela mendengar angan2 laman impiannya utk yg keberapakali ntah hikhikhik... layannnnn


akhirnya selamat smpi ke rumah cheras sblm malam, kalu x harus la sy kene bebel dgn jayanya ahaks
Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

Ms_MER said... [Reply to Comments]

Jgn lupa tepek pic progress laman impian abg laloque tu..

ghimau said... [Reply to Comments]

hmm.. minat sungguh en laloque dengan bunga bunganya itu yer :)

cikdinz said... [Reply to Comments]

ni neurseri katne. nampak mcm banyak je pokok....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^