Follow Viruspadu

Monday, January 21, 2008

1st wayang selepas bersalinkan nisa

nisa ada ngan nenek nya di rantau,

jadi weekend ni kami berdua ajer kat rumah, sgt la boringnya,

jd xtvt weekend, selain buat kerja yg diberi oleh mertua sy, kerja taip2 n print senarai nama penduduk kg (mertua sy ketuo kampung daaaa), kitorang pun apa lg wat la operasi menukar kedudukan perabot, yg ni naik atas, yg ni turun bawah, sgt la memenatkan badan, seb baik dah gi spa kan lalalalala...

dikala kebosanan malam itu, timbul la idea nak tgk wayang...


kitorang x tahu nak tgk citer apa pun, cerita apa yg tgh ditayangkan kitorang x penah amik pot tau...

(sblm gi tgk wayang)

pilih punya pilih cerita... erm last2 kitorang tgk cerita yg the rock belakon tu, apa ke nama cite dia

itu pun sy boleh terlupa kan... hikhikhik

cerita dia biasa2 ajer, kalu bawak anak2 mmg la best, sbb xde adegan blue black gitu, semua pasal cerita kasih sayang seorang bapa kepada anak perempuannya. erm en.laloque best sgt ler tgk cerita nih, smbil tgk sambil berangan gamaknya hikhihkhik

tahu la dlm wayang tu konfem sejuk kan


sy saje pura2 tinggalkan sweater kat rumah... sbb nak beli sweater baru


ini la sweater pink baru sy... lalalalala


muka mcm nak nagis jer, xde lah, sejuk sgt sbnrnya


ok sesapa nak tgk cerita ni bawak anak2, sy sgt rekemen ok...
kalu nisa dah besar sikit, mesti dia suka tgk cerita ni...

waaaa... sy sgt rindu annisa masa ni tauuuu

*** lupa nak bgtau***
sweater sy saiz S tau lalalala

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

27 komen[s]:

~dalila~dyla~deyll~della~ said... [Reply to Comments]

saya pun dah lama giler tak tgk wayang, 24hb ni leh la serbu panggung tgk filem cuci....

ghimau said... [Reply to Comments]

Hmm.. apa barang nengok cite mcm tu.. nengok la citer hantu ke, citer lawan-lawan ke.. baru la mencabar minda :)

mama ranggie said... [Reply to Comments]

wah...aku pon tahun bile ek last tgk wayang?

lama betul x masuk dah panggung wayang...

Hana-Ni-Mo-Nai2 said... [Reply to Comments]

viruspadu..
korang ni adik beradik mmg keturunan cun semua ke???
ehheheeheh
***watashi adalah pembaca blog setia ceera

laloque said... [Reply to Comments]

Ooo... gitu rupe nyer motif mama lupe bawak sweater ek... ade agenda tersembunyi ghupe nyer!!

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

uiks....syoknye tengok wayang... mah...? ok tak tengok wayang? tak tingat kat si nisa ke? akak penah gak terpikir ngan hubby nak pi tengok wayang nih...tapi dok fikir2...nanti mesti tengok wayang tak concerntrate sebab tingat kat si aqilah....huhuhuhu...

viruspadu said... [Reply to Comments]

dalila,
tulah igtkan nak tgk cuci, tp 24hb la plak

sein,
best tau cite tu rugi ko tak tgk

ra,
kalu ada anak kecik mmg susah nak tgk wayang kan

viruspadu said... [Reply to Comments]

hana,
wahh statement ni boleh buat sy kembang kuncup ni hehehe

papa,
hahahahaha... biasak la

puterisatu,
mmg ler sgt teringatnya kan... huhuhuh

Umi Mia said... [Reply to Comments]

hukhuk...first wayang lepas bersalin dulu..dlm pantang gi tengok lord of the rings,mana boleh lepas kan (tapi kalau mak aku tau mampus......)

flinty.farah said... [Reply to Comments]

ahaks. bagus btol pura2 tertinggal sweater ek. lawa ah kak sweater baru tu. pink!

eedany said... [Reply to Comments]

wah tengok wayang...macam couple tengah cintan-cintun gitu kan?

Aqil's Mummy said... [Reply to Comments]

wah siap pergi berdating yer bila nisa takde....ahaks.
mummy aqil pun sejak ada aqil takdelah merasa pergi tengok wayang...kekadang tu rasa mcm nak jer tinggalkan aqil kat rumah nenek tapi tak sampai hatilah pulok....

alan zed said... [Reply to Comments]

the game plan name citer die. hehe. best tak?

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

- tinginnn nak tgk wayanggg....
- dah lama dok survey sweater kaler pink ituuu...tp tak jumpa yg sessuwaiiii

heheheheh!!

Ceera said... [Reply to Comments]

eh, leh la pinjam sweater... akan datang andak dah tak muat kan, hehehe..

risanur said... [Reply to Comments]

amboi siap tulis saiz S tu...tau la dah berjaya utk menguruskan badan tu...jeles tau...ada tips ke utk menguruskan badan tu???

Mak Su said... [Reply to Comments]

apa tajuk cerita tu?

psst: wah, sumelnyer mak nisa ni ya

muadzlife said... [Reply to Comments]

amboi...
bagus betol idea etrtinggal sweater tuh
haruss ku copy...

Farahanna said... [Reply to Comments]

wah2....
strategy tu...
hehe..
yg pasti sweater bkn duit akak...
=p

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

wahhh mah best lerr hang tengok wayang... cek dah lame benorr tak g tgk wayang... laki cek tak minat sgt slalu beli dvd jer tgk kat umh,, ermm cek layan ajerr.. tingat zaman bercinta dulu yer

nanonano said... [Reply to Comments]

cesss !!
motifnye nk gtao sua baju die saiz kicit eyh??
grrr...

*mendengki*

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said... [Reply to Comments]

lama dh x nengok wayanggg...bilerla agaknyer erkkk

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

size S maksudnya sempit tau !! huhuhu .. cantik laa .. ai suke kaler kaler berkaitan pink nih ..

kite pun dah tgk citer game plan tuh .. kita dload aje ...

sangat mudah dan jimat
:D nGee

Leeds Al-Malique said... [Reply to Comments]

nanti bwk nisa tgk wayang plak! mesti dia suker

angah said... [Reply to Comments]

katakan tidak ko x tertido dlm wayang mmah!!

Ziana said... [Reply to Comments]

cite tuh mmg best sesgt!
:)

size S?
aiyakkk..sgt kecik laa :)

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

waaaaaa, sy pun dah lama giler tak tgk wayang... pasni nak ajak cik abg tgk dunia baru the movie..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^