Follow Viruspadu

Tuesday, January 22, 2008

Aku dipaksa oleh isteriku untuk menaip entry ini!!!

A'kum w.b.t.

Viruspadu bz... bz teramat sgt. Bz ngan persatuan isteri2 wakil rakyat N9(PEKERTI) nyer. Malam td pun gi opis dok uruskan program PEKERTI tu.

Ermmm... ptg semlm, dek kerana vp bz, gua gi la amik Nisa kat nursery. Baik pulak smlm si Nisa tu, nak pulak dia duduk kat baby seat car dia. Kalo x, selalu tu, nak duk atas peha papa dia jer... macam la dia dah ade lesen memandu!!.. yg geram bile dia suka main air wiper... kering tangki air wiper aku!!!

Pas amik Nisa, kitorg g la ke Klana Hotel, nak bagi sokongan moral dan ngintai tahap keBZan vp tu. Seronok tul Nisa jumpa mama dia tgh wat keje. Terjawab jugak la pertanyaan didlm minda dia masa dlm keta... "mane mama nie?? nape papa sorg jer amik aku???"

Igtkan sudah takat tu jer, rerupa nyer, kena sambung malam pulak. Sebab ade koje yg xsiap lg. Aku dan Nisa pun bagi la sokongan moral. Kitorg g la anta vp ke opis dia mlm tu dlm kul 8.00 mlm.

Yg xbest nyer... mase kitorg tgh dok tunggu baikkkk punya dpn trafik light bertukar menjadi ijau... ntah ape kena asoh belakang keta kitorg, g sondol bontot keta kitorg!! Haiyaaa... luluk benti tunggu lampu isarat pun muleh auntie langgar saya munya keta kah??? ayooo... nasib baik keta tinggi.. pastu ade tayar spare kat pintu belakang tu... selamat keta aku... keta asoh tu kemek sikit depan dia sebab terperosok bawak tayar spare tu...

Ini kejadian kedua menimpa keta gua tu... dulu pun gitu gak... keta tu elok parking diam2 depan rumah... dtg satu cikgu mamai... leh pulak dia makan jalan dan... DUMMM... hantam depan keta gua. Mase tu nasib baik ade kangaroo bar, menyelamatkan radiator ngan rangka engin... tapi bumper kemek la... aku wat report polis pun, polis tu leh ketawa... lawak agak nye...

tu jer la entry paksaan aku kali nie.... korang tunggu jer la vp balik.. biar dia tulis


pic1 : Sekadar gambar hiasan... konon2 nak ajak korang makan la... (psssttt.... muke gua ade ghupe MB N9 tak??? huhuhuhu)



Pama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

mama ranggie said... [Reply to Comments]

patutlah ym sunyi sepi...

bz ghupenyer vp kite ni...

muadzlife said... [Reply to Comments]

haaa jgn lope kem salam kat vp...

p/s: muka tu ada laaa sket2...mcm MB N9...warigh ko?

laloque said... [Reply to Comments]

muadzlife
hahahaha.. maner tau nie... memang sedaro pun... sedaro sesame islam! huhuhuhu

Darling said... [Reply to Comments]

rajin gak tolong updatekan ye..

jaga VP tu. jgn bz sampai pengsan lak :)

Mak Su said... [Reply to Comments]

oh... entry paksaan kaedahnyer. tapi saya tetap enjoy baca..aiya ahso, len kali kasik tengok betul-betul aaa....

angah said... [Reply to Comments]

wah.. terer merepet cm VP.. lg best vr VP merepet.. cuma x gedik la.. hehehehe!!

viruspadu said... [Reply to Comments]

rep,
hampeh koooo... hahahaha

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

muhahaha...kelakar je dua orang ni...ada plak kena paksa ...huhuhu...nak tergelak je bacan entry nih....entry kena paksa...nasibla encik laloque ye...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^